Primarul Ioan Strugari (Parva): Vom finaliza, în acest an, obiective importante pentru comună

Parva e o comună cu oameni harnici şi buni gospodari, conduşi cu pricepere şi profesionalism de către primarul Ioan Strugari şi echipa din Consiliul Local, o comunitate în continuă modernizare şi europenizare.
Edilul comunei – Ioan Strugari - ne-a precizat câteva dintre obiectivele investiționale ale administraţiei publice locale, proiecte cu finanțare europaneă, care vor fi finalizate în acest an.
„În această perioadă, continuăm lucrările pe Măsura 125 privind amenajarea torenţilor, lucrare executată în pondere de 40%, se acţionează în faza de tranşa a patra, cu termen de finalizare în 15 august 2015. Valoarea finanţării acestui proiect este de 1,5 milioane euro, fonduri europene.
De asemenea, este în lucru amenajarea parcului, data finalizării proiectului fiind 15 august 2015. Și acest obiectiv este realizat din fonduri europene, valoarea proiectului fiind de 42.000 euro.
Nu în ultimul rând, vor fi finalizate lucrările de reabilitare a Centrului Turistic, un proiect în valoare de 110.000 euro, finanțat din fonduri europene, cu termen de recepţie în luna august 2015”, a menţionat primarul Strugari.
Autorităţile locale au în implementare şi un proiect de modernizare a drumurilor de interes local, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, finanţat prin Ordonanţa 28.
„Avem şi un proiect de modernizarea de străzi în comuna Parva, finanţat de Ministerul Dezvoltării, valoarea proiectului fiind de 10,1 milioane lei, lucrare care se va finaliza în anul 2017”, a declarat edilul comunei.
Din bugetul local, a fost acordată suma de 250.000 lei pentru finalizarea investiţiilor la Biserica Ortodoxă şi Biserica Penticostală.
La Parva au început şi acţiunile din cadrul curăţeniei de primăvară, prin amenajarea şi înfrumuseţarea curţilor la şcolile din comună.
La Parva se munceşte, se întocmesc proiecte şi se finalizează lucrări, semn că destinul comunei este pe mâini bune.

Comentarii

14/03/15 12:23
Cetatean

Ma ce locuri minunate lea-u dat Bunul Dumnezeu ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5