Primarul Ioan Turc: Am semnat la București încă 5 contracte de finanțare prin PNRR pentru Bistrița!

Primarul municipiului Bistriţa a fost prezent la sediul Ministerului Dezvoltării, unde a pus semnătura pe alte 5 contracte cu finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru obiective de investiții pe care municipalitatea le va derula la Bistrița.
Pe componenta Valul Renovării, au fost parafate 3 contracte privind reabilitarea termică a unor clădiri publice. Este vorba de:
- Creșterea eficienței energetice a clădirilor Colegiului Tehnic INFOEL, Corp C și D (inclusiv construirea în incintă a două stații de încărcare a acumulatorilor vehiculelor electrice sau hibrid). Valoarea totală a investiției este de 11.350.458,98 lei cu TVA;
- Creșterea eficienței energetice a clădirii Școlii Generale Sigmir (nr. 110, 111). Valoarea totală a investiției este de 1.326.839,94 lei cu TVA;
- Creșterea eficienței energetice a clădirii Căminului Cultural Ghinda. Valoarea totală a investiției este de 978.288,17 lei cu TVA.
De asemenea, pe componenta Fondul Local, am semnat două contracte privind prima și a doua etapă din obiectivul „Extinderea sistemului de management al traficului în municipiul Bistrița”. Scopul investiției îl reprezintă îmbunătățirea capacității administrației publice de a gestiona traficul la nivel local, precum și creșterea atractivității serviciilor de transport public local în detrimentul utilizării autovehiculului personal. Valoarea cumulată este de 12.155.376,97 lei cu TVA.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5