Primarul Mircea Romocea, apel către năsăudeni să participe la Zilele curățeniei de primăvară !

După cum se arată în comunicatul emis de Primăria Năsăud, primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea face apel la cetățenii orașului și la cetățenii din cele două localități componente: Lușca și Liviu Rebreanu, să participe activ, în perioada 3-8 Aprilie 2017, la acțiunea "Zilele curățeniei de primăvară” !
Persoanele fizice și juridice (inclusiv asociațiile de locatari) vor avea obligația să execute acțiuni de curățenie atât în interiorul cât și în perimetrul exterior al proprietăților, deșeurile rezultate din această acțiune urmând a fi transportate de către utilajele primăriei (pentru deșeuri vegetale) și ale operatorului de salubritate (pentru deșeuri de alt tip, altele decât cele vegetale).
Deșeurile grosiere și voluminoase, precum și cele rezultate din demolări vor fi preluate de operatorul de salubritate S.C. SUPERCOM S.A., la solicitarea persoanelor fizice și juridice care vor suporta integral contravaloarea serviciului. Deșeurile vegetale vor fi transportate gratuit numai în această perioadă, săptămână curățeniei de primăvară fiind de altfel singura perioadă în care sunt ridicate gratuit aceste deșeuri. Totodată mai este menționat și faptul că aprinderea deșeurilor vegetale este strict interzisă !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5