Primarul Mircea Romocea: Personalul medical de la Spitalul Năsăud se poate caza, gratuit, în regim hotelier, la cerere, în momentul ieșirii din tură/gardă, în vederea prevenirii răspândirii COVID-19 în rândul cadrelor medicale sau al familiilor acestora

Administrația publică locală a orașului Năsăud, anunță personalul medical (medici, asistenți, infirmieri) încadrat la Spitalul orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud, că, începând de astăzi 03.04.2020 există posibilitatea de a se caza în regim hotelier, la cerere, în momentul ieșirii din tură/gardă. Locația de cazare este Pensiunea R&R din orașul Năsăud, situată pe Bulevardul Grănicerilor la nr.64, costurile fiind suportate integral de administrația publică locală.
Rugăm personalul, care dorește ca repausul dintre ture/gărzi să se realizeze în regim hotelier, să anunțe conducerea Spitalului orășenesc Năsăud.
Măsura cazării este prevăzute în Ordonanța militară nr.4 din 29.03.2020, la art. 7 (1).
Redăm mai jos în integralitate art.7 (1):
“Art.7 - (1) Ministerele cu rețea sanitară proprie și autoritățile administrației publice locale care au în subordine sau în coordonare unități sanitare vor asigura la cerere spații hoteliere destinate repausului între ture sau gărzi personalului din sistemul public sanitar, în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19 în rândul cadrelor medicale sau al familiilor acestora”.

Vă dorim tuturor sănătate!
Primarul orașului Năsăud,
Mircea Romocea

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5