Primarul NICOLAE MOLDOVAN, viitor ministru secretar de stat în M.I.R.A. (Ministerul de Interne şi Reformei Administrative)

Luni după-amiaza, în emisiunea “La puterea a treia”,a postului de radio “B-3” (fostul “SOS”), într-un dialog pe care primarul Nicolae Moldovan l-a avut cu realizatorul emisiunii Luca Deneş, director şi jr. Mircea Cupşa, a recunoscut că este în cărţi privind postul de secretar de stat în MIRA, dar într-o convorbire telefonică de trei ore cu cel care coordonează acest important minister a cerut răgaz până miercuri, când îşi va da pe deplin acordul, solicitând celor de la Bucureşti ca să se preocupe în continuare de implementarea proiectelor privind viitorul oraşului Beclean, iar ea secretar de stat să aibă în vedere şi cele privind Regiunea de N.V.

Astfel, primarul va fi prezent joi, 8 ianuarie, la şedinţa Consiliului Local, când va fi validată numirea ca şi consilier din partea PSD în locul rămas vacant în urma alegerii lui Dănuţ Prunea în Senatul României, a d-lui jurist Grigore Timoce, pentru care conducerea judeţeană a PSD va opta să candideze şi pentru postul de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud.

Nicolae Moldovan mărturiseşte că va merge la Bucureşti ca să susţină în continuare proiectele promovate la Beclean, care sunt până la urmă o parte din proiectele cu impact naţional, lucru care-l va face şi în continuare, pentru Transilvania şi România, urmând să se angreneze în regândirea locului pe care trebuie să-l aibă administraţia locală, Poliţia şi Jandarmeria în structura naţională, siguranţa cetăţeanului în societate şi la locul de muncă, el dând ca sigură guvernarea “Alianţei pentru România” timp de 4 ani de zile, scop pentru care a fost şi făcută alianţa cu PD-L.

Nicolae Moldovan mai susţine că îşi va exercita în continuare atribuţiile de primar şi în ianuarie, dar şi în februarie, bazându-se pe aportul consilierilor majoritari, PSD, care vor fi consiliaţi îndeaproape de deputatul Radu Moldovan, senatorul Dănuţ Prunea şi domnia sa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5