Primarul Paul Ştir (Căianu Mic): Vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi alături de mine

„Oameni buni,
Făcând o analiză a rezultatelor privind turul I al alegerilor prezidenţiale de duminică, în comuna noastră, candidatul PSD, domnul Victor Ponta, a obţinut un scor de 1396 voturi reprezentând 72,74 %. Rezultatutul obţinut nu poate decât să mă bucure şi constat încă odată că suntem o comunitate unită. În acelaşi timp respect votul fiecărui cetăţean, indiferent de opţiune, iar din postura în care mă aflu îmi iau angajamentul să reprezint în mod egal fiecare cetăţean, fără a face vreo părtinire pe criterii politice între unul sau altul. Ca primar, am beneficiat întotdeauna de suportul şi sprijinul dumneavoastră , iar acest lucru mi-a dat putere în raport cu multitudinea de probleme care se ivesc în administraţia publică locală. Împreuna, cu ajutorul bunului Dumnezeu, am realizat obiective frumoase şi utile pentru comuna noastră. Eu,plin de recunoştinţă, nu pot decât să vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi alături de mine şi cred cu tărie că împreună vom dezvolta cu success comuna Căianu Mic. Mulţumesc bunului Dumnezeu pentru că am lângă mine o comunitate frumoasă , o comunitate unită, o comunitate care îşi doreşte cu adevărat să contribuie la tot ceea ce înseamnă dezvoltare pe plan local.Vă mulţumesc tuturor pentru că v-aţi prezentat într-un număr mare la vot, am un respect deosebit faţă de opţiunile fiecăruia dintre dumneavoastră şi cred că vom rămâne uniţi în dorinţa de a realiza ceva constructiv pentru comuna noastră. Doamne ajută!”, transmite comunităţii sale primarul din Căianu Mic.

Comentarii

07/11/14 17:17
gica contra

Pacat ca esti baiat tanar si ai un discurs foarte frumos...Dar poate ne impartasesti si motivul pentru care il sustii cu atata ardoare pe Ponta?
Te cunosc si iti respect opinia politica , dar faptul ca ai cedat la presiunile lui Radu Moldovan si il promovezi pe acest Anti-Roman cum este Victor Viorel Ponta..
Multa bafta in mandatul tau, stiu ca vrei sa faci lucruri bune pentru comuna ta dar fa bine mai las-o cu Ponta asta ...ca mi-e rau de el

07/11/14 21:15
Bopu

Tinere ti s-a urcat functia la cap si de 79 % o sa pici si tu la urmatoarele alegeri . Chiar daca acest lucru pare imposibil . Esti arogant , si te crezi buricul pamantului de parca nimeni nu a mai facut ce ai facut tu . Fix pix . Esti pe drumul gresit , iti spune si cetateanul de mai sus . Revizuieste atitudinea altfel te duci pe topogan.

07/11/14 23:07
o tanara

Baiatule,doar prin simplul fapt ca te numesti pocait nu pot întelege cum poti sa fi de partea unui om care e atat de corupt,mincinos etc când tu de fapt ar trebui sa fi de partea dreptatii si anti coruptiei. .Ar fi mai bine sa te gandesti umpic inainte de a duce in eroare un sat întreg.

24/08/15 22:00
Ancha

Io mă bucur că ai ţinut cu Ponta pentru că iată ce preşedinte de rahat au ales emigranţii, dar comparând fotografiile tale de pe internet, observ că ai cam făcut fălci. Mare grijă pe viitor ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5