Primarul Paul Știr: `"Ora Pământului", marcată în comuna Căianu Mic prin renunțarea la iluminatul public pe durata nopții, în toate cele patru sate componente

"Cu ocazia serbării evenimentului ``Ora Pământului``, milioane de becuri şi beculeţe din întreaga lume s-au stins, transmiţând astfel un mesaj relevant, privind consecinţele negative provenite din activitatea desfaşurată zilnic pe suprafaţa pământului, care au un impact dăunător asupra noastră şi asupra resurselor naturale.``Ora Pământului `` este un eveniment care a prins viaţă la nivel internaţional în anul 2007, iar în România se sărbătoreşte din anul 2009. La acest demers s-a alăturat şi comuna Căianu Mic, prin renunţarea la iluminatul public pe durata nopţii şi nu doar pentru o oră, în toate cele patru sate componente. Aşadar, fiecare dintre noi putem contribui la salvarea mediului înconjurator şi in acelaşi timp la îmbunătăţirea vieţii cotidiene" spune primarul Paul Ştir.
În județul nostru, Bistrița, Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi au renunţat la iluminatul public timp de o oră, acestui demers alăturându-se şi unele comune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5