Primarul Paul Știr: Prima zi a ediției a XV-a a Zilelor Comunei Căianu Mic, excepțională! Vă așteptăm și astăzi!

A XV-a ediție a Zilelor Comunei Căianu Mic se dovedește a fi o reușită! Întreaga comunitate se bucură în aceste zile de diverse activități, pentru toate vârstele și toate gusturile.
Duminică, de Rusalii, au fost organizate competiții sportive de fotbal și cros, sub egida Cupei Văii Țibleșului, sportivii fiind premiați cu diplome și cupe. La fotbal, locul I a fost câștigat de Târlișua, locul II - Spermezeu, iar locul III - Dobric!
Au fost și demonstrații și întreceri pe probe de taekwondo la Zilele Comunei Căianu Mic! “Felicitări tuturor copilașilor și mult spor în continuare! Mulțumesc domnului antrenor, Marius Muti, pentru tot efortul depus și bunele rezultate obținute cu secția noastră de taekwondo!”, a transmis primarul Paul Știr.
De asemenea, organizatorii s-au gândit la cei mici, oferind un spectacol pentru copii cu personajele de poveste, pictură pe față, modelaj de baloane și poze gratuite personalizate.
După concertul de muzică ușoară și buna dispoziție întreținută de Jonnessey & ANER de la Kiss FM, seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.
***
Alături de frumoasa comunitate și de primarul Pauș Știr, au fost senatorul Ioan Deneș, deputatul Bogdan Ivan, primarul orașului Beclean - Nicolae Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5