Primarul Paul Ştir: Telekom îşi bate joc de 200 de familii din Ciceu Poieni

De aproximativ o lună, 80% dintre abonaţii Telekom din Ciceu Poieni nu mai au semnal, fapt sesizat de primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, în nenumărate rânduri firmei de telefonie. „Telekom îşi bate joc de clienţii din Ciceu Poieni. De o lună, 200 de gospodării nu mai au acces la serviciul de telefonie fixă. Am sesizat de mai multe ori conducerea firmei, atât eu, cât şi abonaţii, însă nu s-a întâmplat nimic. Nu este posibil să ni se spună că mai întâi trebuie identificaţi hoţii care au furat fibra optică, iar mai apoi să se intervină. Clienţii nu au nicio vină, conform contractelor serviciul trebuie să se presteze în continuare, iar intervenţia să se facă în cel mai scurt timp. Sunt familii de oameni în vârstă, care zilnic mă contactează pentru că telefonul este vital pentru a lua legătura cu copiii plecaţi în străinătate. Aşa se întâmplă cu firmele care sunt singure în anumite localităţi, nici nu te bagă în seamă, deşi ar trebui ca clienţii să fie până la urmă cei mulţumiţi, pentru că ei plătesc”, ne-a declarat primarul Paul Ştir.

Comentarii

27/08/15 17:51
Alexandru

Buna ziua domnule primar, as vrea sa stiu si eu dece trebuie sa va bateti si dumneavoastra joc de Satul caianu mare, pentuca aproximativ de 2 sau 3 saptamani tineti satul in bezna toatala, ma refer la lumina de pe stalpi de tensiune, si asta nu sa intamplat doar acuma sa mai intamplat de vreo 3 si chiar de 4 ori, cred ca nu exista luna in care sa nu luati curentul macar o saptaman, Stima

28/08/15 09:09
Paul Stir

Intradevar la Caianu Mare avem o problemă cu iluminatul public ,deoarece rețeaua electrică care alimentează lampile e de proastă calitate.Vreau sa va spun că primăria răspunde doar de lămpi ,iar reteaua de alimentare e in administrarea celor de la Electrica.In momentul de fată iluminatul e defect partial nu in tot satul si vreau sa va mai spun că nu îmi bat joc de nimeni si niciodată nu mi_as permite să întrerup cu rea intenție iluminatul public.E o situatie neplăcută ,dar nu toate lucrurile sunt in administrarea primăriei,cum ar fi in cazul acesta retelele electrice.Din discutiile pe care le_am purtat cu cei care execută lucrări electrice vă pot spune că situația se va remedia in cel mai scurt timp posibil.Multumim pentru intelegere.Numai bine !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5