Primarul Paul Ştir: Au fost reluate lucrările de modernizare a străzilor din Ciceu Poieni! Vom fi singura comună cu toată reţeaua stradală asfaltată

         Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, anunţă reluarea lucrărilor de modernizare a străzilor de interes local din localitatea Ciceu Poieni.

„Astfel, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, până în toamna acestui an, toate străzile din localitatea Ciceu Poieni, dar și străzile rămase nemodernizate din localitățile Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric vor fi asfaltate! În total, vom avea 46 de străzi modernizate, în toate cele 4 localități componente ale comunei nostre!  În prezent, tot în cadrul proiectului de modernizare a infrastructurii rutiere, în comuna Căianu Mic se mai lucrează și la partea de amenajare a șanțurilor de scurgere a apelor pluviale, ziduri de sprijin și consolidări, iar în perioada următoare vor fi realizate și accese care vor deservi gospodăriile amplasate pe străzile supuse lucrărilor de modernizare”, anunţă primarul Şrir.

         Potrivit acestuia, după finalizarea acestor lucrări, comuna Căianu Mic va fi singura comună din județul Bistrița-Năsăud cu toată rețeaua de drumuri și străzi locale modernizată.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5