Primăvara la Băile Figa. Vezi oferta !

Turiştii şi toţi cei dornici să îşi petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut, în cursul săptămânii sau în week-end, sunt aşteptaţi în continuare în Parcul Balnear ,,Băile Figa”. Şi în această primăvară staţiunea oferă celor dornici numeroase utilităţi şi servicii de care cei care trec pragul băilor se pot bucura în voie.
Complexul pune la dispoziţia turiştilor piscina acoperită cu apă dulce încălzită şi locuri de relaxare pe şezlonguri. Tot în interiorul complexului există doua mini-bazine pentru copii.
De asemenea, vizitatorii băilor se pot relaxa în cele două bazine - jacuzzi şi se pot bucura de saună, precum şi de sala pentru fitness, dotată cu mai multe aparate moderne.
De asemenea cei care trec porţile staţiunii în aceste zile pot folosi şi terenurile sportive aflate în interiorul staţiunii beclenare, pentru fotbal, tenis de câmp, baschet sau volei.
În plus, în această primăvară în Parcul Balnear se vor derula mai multe lucrări de întreţinere şi de modernizare a facilităţilor puse la dispoziţia turiştilor, astfel încât la deschiderea sezonului de vară Parcul Balnear ,,Băile Figa,, să ofere toate condiţiile necesare petrecerii timpului liber, pentru divertisment şi relaxare, la cele mai înalte standarde turistice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5