Toamna la Băile Figa

Turiştii şi toţi cei dornici să îşi petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut, în cursul săptămânii sau în week-end, sunt aşteptaţi în continuare în Parcul Balnear ,,Băile Figa”. Şi în perioada de toamnă staţiunea oferă celor dornici numeroase utilităţi şi servicii de care cei care trec pragul băilor se pot bucura în voie.
Pentru sezonul rece, complexul pune la dispoziţia turiştilor o piscină acoperită cu apă dulce încălzită şi locuri de relaxare pe şezlonguri. Tot în interiorul complexului există doua mini-bazine pentru copii.
De asemenea, vizitatorii băilor se pot relaxa în cele două bazine- jacuzzi, unul cu apă dulce, celalalt cu apă sărată şi se pot bucura de saună, precum şi de sala pentru fitness, dotată cu mai multe aparate moderne. Tot aici există şi un spaţiu amenajat pentru diferite jocuri, şi toate cele necesare pentru practicarea tenisului de masă.
Vremea frumoasă din toamna acestui an este în continuare în favoarea tuturor care mai vor să se distreze şi să se relaxeze la Băile Figa, astfel încât toţi aceştia pot folosi şi terenurile sportive aflate în interiorul staţiunii beclenare, pentru fotbal, tenis de câmp, baschet sau volei. Mai târziu, când vremea se va răci suficient şi temperaturile scăzute vor permite, în Parcul Balnear va fi amenajat şi un patinoar , pe care administraţia locală beclenară speră să îl pună la dispoziţia turiştilor pe toată perioada iernii.
În ceea ce priveşte condiţiile de acces la Băile Figa în extrasezon, intrarea în Parcul Balnear ,,Băile Figa” este gratuită, iar intrarea în Complexul acoperit costă 10 lei pe zi, atât în timpul săptămânii cât şi în week-end, însa turiştii au şi varianta achiziţionării unui abonament lunar în valoare de 50 lei. De asemenea se percep tarife pentru utilizarea terenurilor de sport (10 lei ora pentru terenurile de tenis şi 30 de lei ora pentru terenul de fotbal), precum şi pentru facilităţile de interior (2 lei-20 minute jacuzzi, 2lei-20 minute saună şi 2lei – ora la sala de fitness).
Pe timpul verii care a trecut, peste 115.000 de turişti au trecut porţile Băilor Figa. De asemenea, în perioada rece a anului, săptămânal, câteva sute de turişti îşi petrec timpul liber aici.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5