Primim la redacţie şi publicăm:

Către redacţia ziarului „Răsunetul”

Subsemnata Faur Lucreţia, domiciliată în localitatea Bistriţa, str. Pietrosul, bl. 2B, sc. C, ap. 32, jud. BN, CNP 2840723060014, vă rog să daţi publicităţii următoarei scrisori deschise.

În data de 28.08.2009, am susţinut examen pentru un post în învăţământ la limba engleză, profesor necalificat.

În aceeaşi zi, cu data menţionată mai sus, s-au afişat rezultatele la ora 21.00, oră aproximativă, în care am constat că nota mea finală este 3 (trei), menţionez că nu mi-am văzut notele la scris şi oral, doar nota finală 3 (trei), respins. D-nul inspector Biriş Octavian a venit cu rezultatele, în plus a pus şi un anunţ că contestaţiile la necalificaţi nu se depun.

Azi, în data de 31.08.2009, am fost la audienţă la d-ne inspector general prof. Todea Stela, prin urma nu am fost luată în considerare ca parte într-o contestaţie. Simpla menţionare a DNA-ului în discuţia cu conducerea, a deschis buna voinţă a conducătorilor IŞJ-ului, comunicându-se că vor analiza contestaţia noastră.

Semnătura,

Către,

Redacţia ziarului Răsunetul,

Subsemnata Ghica Angelina, domiciliată în oraşul Năsăud, strada Tudor Vladimirescu, nr. 13, judeţul Bistriţa-Năsăud, posesor al buletinului de identitate seria XB, nr. 251671, CNP 2840201132817, vă rog să daţi publicităţii următoarea scrisoare deschisă.

În data de 28.08.2009, am fost la examenul de necalificaţii la limba pentru un post în învăţământ.

În aceeaşi zi cu data menţionată mai sus, s-au afişat rezultatele la ora aproximativă 21.00 seara. Pe rezultat a fost modificată din 5 s-a făcut 4, care era îngroşată.

D-nul inspector Biriş Octavian, inspector de limba română şi resurse umane a venit cu rezultatele la limba engleză necalificaţi, în plus a pus şi un anunţ: contestaţiile la profesorii necalificaţii nu se aprobă de către conducerea Inspectoratului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Azi, în data de 31.08.2009, am fost în audienţă la d-na inspector general profesor Todea Stela, am discutat cu dânsa ce s-a întâmplat, dar nu am fost luată în considerare ca parte într-o contestaţie.

Semnătura,

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5