Primul examen al tinerilor karatişti din Feldru, Nepos şi Dumitra, trecut cu brio

Sala de sport din Feldru a găzduit, în data de 2 decembrie, examenul de grad la karate, la care au participat un număr mare de sportivi din localităţile Feldru, Nepos şi Dumitra. Cei 70 de sportivi au susţinut examenul pentru gradul de începători cu un mon, 10 kyu (centura portocalie) şi 10 kyu cu mon (centura portocalie cu o dresă). După 90 minute de examinări, tinerii sportivi au dat probe la rezistenţă, tehnică, forţă şi inteligenţă. Pentru prima parte a examenului sensey Radu Sângeorzan l-a delegat pe antrenorul clubului de karate Kyokushin din Feldru, Marius Pop, să susţină examenul, verificând pe fiecare în parte, iar în ultima parte a examenului, antrenorul emerit sensey Radu Sângeorzan – centură neagră cu trei Dani, arbitru european şi şeful Comisiei de Arbitraj din România - a susţinut cel mai dificil examen pentru cei mici, aceştia demonstrându-şi valoarea, chiar de începători, trecând toţi cu brio peste acest examen.
La acest eveniment tribuna sălii din Feldru a fost neîncăpătoare, printre spectatori aflându-se şi edilul comunei Feldru, Ţiolan Grigore, alături de soţia sa, invitaţi de către Marius Pop, acesta afirmând că susţine activitatea sportivă din comună, fiind plăcut surprins de talentul acestor sportivi.
De remarcat că edilul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan, a pus la dispoziţia sportivilor din această comună mijloace de transport, demonstrând încă o dată implicarea şi dăruirea faţă de copiii din tribună. În final, antrenorul Marius Pop a declarat: „Mulţumesc în primul rând părinţilor care au venit să-şi susţină copiii la examen, profesorilor de la şcolile unde aceşti copii învaţă, ştiind de situaţia lor sportivă şi apreciază în mod deosebit. Vreau să mulţumesc senseyului Radu Sângeorzan pentru susţinerea examenelor de grad cu aceşti copii şi nu în ultimul rând celor doi primari - Ţiolan Grigore din Feldru şi Gheorghe Bălăjan din Dumitra, pentru condiţiile puse la dispoziţia karatiştilor. Mulţumesc sponsorilor Alforest Prodcom – Runcan Maria, Pensiunea Terra – Pop Fănel, Clubul Eight Ball – Scridon Grigore, Best Tunning – Purcelean Alin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5