Principele Nicolae, în vizită la Tăşuleasa Social

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae se află de duminică, 30 iunie, timp de o săptămână în campusul de la Tăşuleasa Social şi face parte din echipa de voluntari de bază ai asociaţiei în Pădurea Pedagogică, ne comunică reprezentanţii Asociaţiei Tăşuleasa Social.

,,Până acum, ASR Principele Nicolae a vizitat Parcul Naţional Munţii Rodnei, zona Lacului Lala şi Vârful Ineu, a lucrat în Pădurea Pedagogică cu 25 de copii din Bistriţa, Oradea şi Bucureşti, a împărtăşit din experienţa pe care o are ca voluntar în Kenya şi împreună cu copiii a vizitat Parcul Naţional Călimani cu Vârful Pietrosul”, ne-a declarat Alin Uşeriu, preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social.

Principele Nicolae nu este la prima vizită la Tăşuleasa Social. La finele anului trecut, de Sfântul Nicolae, ASR Principele Nicolae a vizitat campusul Tăşuleasa Social, iar voluntarii i-au prezentat cel mai recent proiect al asociaţiei, Pădurea Pedagogică.

De asemenea, în 2008, Principele Nicolae a participat la una dintre campaniile asociaţiei, Verde 003, şi i-a ajutat pe voluntarii Tăşuleasa Social să cureţe albiile unor râuri din România.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5