Programul Zilei Drapelului Naţional

În perioada 25 - 26 iunie 2017, cu ocazia Zilei Drapelului Naţional, în garnizoana Bistriţa vor avea loc o serie de activităţi dedicate acestui eveniment, astfel:
- în data de 25 iunie 2017 între orele 19.00 - 19.30, în Piaţa Centrală - coborârea Drapelului Naţional de pe catarg, deplasarea gărzii de onoare către Protopopiatul Ortodox Bistriţa şi introducerea Drapelului Naţional în biserică;
- în data de 26 iunie 2017 între orele 10.00 - 10.20, la Biserica Protopopiatului Ortodox Bistriţa din Piaţa Unirii - oficierea slujbei de sfinţire a Drapelului Naţional al României;
- în aceeaşi dată, între orele 10.20 - 10.30 - ridicarea Drapelului Naţional de către garda de onoare de la Biserica Protopopiatului Ortodox şi deplasarea în Piaţa Centrală a municipiului, unde, între orele 10.30 - 11.15 va avea loc Ceremonia publică de înălţare a Drapelului Naţional.
La activităţi sunt invitaţi să participe reprezentanţii autorităţilor publice locale, reprezentanţii instituţiilor judeţene ale Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, cadrele militare active, în rezervă şi retragere, cetăţenii tineri sau vârstnici ai municipiului Bistriţa.
Ceremonii similare vor avea loc în toate unităţile militare subordonate Brigăzii 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN” din garnizoanele Arad, Dej, Turda şi Prundu Bârgăului.
Locotenent colonel Cristian MARIŞ

Comentarii

23/06/17 13:17
Balan Marius- e...

Eu prefer sa ma duc la pesti si cu drapelul mereu in suflet ,evit sa mai vad moacele politrucilor dintr-o colalitie tradatoare de tara, si care culmea nesimtirii asteapta si onoruri militare si ne mai tin si un discurs de etica si moralitate. Uitati-va in oglinda si dati-va niste suturi si palme singuri, ca si asa sunteti experti sa va faultati singuri. Ca cetatean si miltar in rezerva cu grad va spun sa va fie rusine sa va mai aratati in lume !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5