Proiect AJOFM pentru specializarea şomerilor în turism

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Centrul de Consultanţă şi Studii Europene Galaţi şi SC SIDA SRL Italia, anunţă organizarea unui Job Club şi a unui seminar de orientare antreprenoriala în cadrul proiectului ,,Parcursuri integrate pentru calificarea profesională şi plasarea la locul de muncă în sectorul turistic” finanţat prin Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Astfel, azi, de la ora 10.00, la sediul AJOFM va fi organizat un seminar de orientare antrprenorială, iar de la ora 14.00 un Job Club. Evenimentele se vor încheia miercuri, de la ora 10.00, tot cu un Job Club.

Sunt aşteptaţi persoanele participante din cadrul proiectului, absolvenţii cursurilor de formare profesională, reprezentanţi ai agenţilor economici, organizaţiilor patronale şi sindicale, ai instituţiilor publice.

,,Proiectul vrea să sublinieze importanţa turismului, sector care în ultimii ani a generat o creştere a forţei de muncă mult mai mare decât în restul economiei, contribuind în acest fel la obiectivul de la Lisabona de a crea locuri de munca mai numeroase şi mai bune.

Grupul ţintă este constituit din persoane cu dificultăţi cauzate de pierderea locului de munca – şomeri (240 persoane), şomeri tineri (70 persoane), şomeri de lungă durată (40 persoane), şomeri de lungă durata tineri (10 persoane), persoane inactive (20 persoane) şi adulţi, şomeri de peste 45 ani (40 persoane), persoane în căutarea unui loc de munca (50 persoane)”, se precizează în comunicatul de presă emis de AJOFM.

Persoanele interesate se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, strada Gării, numărul 2-4, număr de telefon 0263.236.296, persoană de contact Daniela Zvîncă, asistent manager.

Proiectul se va desfăşura până în decembrie 2012 şi are o valoare totală de 1.682.807,00 lei din care 1.471.581,00 lei reprezintă asistenţă financiară nerambursabilă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5