Proiect de 2,2 milioane euro, depus de Primăria Beclean, pentru modernizarea spitalului. Nicolae Moldovan: Misiunea noastră este să fim primii

Primăria Beclean a depus cererea de finanţare pentru „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Orăşenesc Beclean”, la Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020 – Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale. Cererea va fi analizată din punct de vedere al conformităţii administrative şi eligibilităţii.

“Am reușit să depunem zilele trecute, pentru finanțare la ADR Nord-Vest, un proiect extrem de important pentru domeniul sănătății în orașul nostru. Este vorba despre modernizarea Spitalului Orășenesc Beclean cu refacerea totală a interioarelor (la nivel european), cu toate dotările de înaltă tehnologie (aparatură medicală) și inclusiv reabilitarea spațiilor exterioare (alei, parcări, drumuri din interior, spații verzi). Valoarea totală a acestui proiect cu finanțare europeană este de 2,2 milioane de euro”, informează primarul Nicolae Moldovan.

Primarul oraşului Beclean a ţinut să le mulţumească directorilor spitalului pentru pregătirea proiectului, dar şi colegilor din primărie pentru munca depusă.

“Noi ca administrație locală încercăm să accesăm cât mai multe oportunități de pe axele europene, tot ce apare nou. Misiunea noastră este să muncim în forță ca să fim primii la depunere pentru că doar așa reușim să avem șansa finanțărilor”, susţine primarul Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]