Finanţare europeană pentru Spitalul Orăşenesc Beclean!

Vești bune din partea reprezentaților Primăriei orașului Beclean!!! Ambulatoriu integrat al Spitalului (policlinica) intra în renovare. 

În data de  16.07.2019 s-a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea dotarea și modernizarea Ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean, proiect cu o valoare totatala de peste 2,2 milioane euro.

Astfel prin intermediul acestui proiect se vor reabilita și moderniza toate spatiile existente la nivelul ambulatoriului, se va monta un lift panoramic pentru a se facilita accesul persoanelor cu deficiente motorii la etajele superioare, se vor dota absolut toate cabinetele medicale existente cu aparatura medicala specifica specialităților medicale existente, inclusiv laboratoarele de imagistica și de analize medicale.

Se speră ca prin finanţarea și implementarea acestui proiect sa se ajungă la optimizarea serviciilor pe care spitalul beclenar le oferă pacienților precum și facilitarea efectuării unor noi proceduri sau analize medicale care la acestă dată nu pot fi efectuate în cadrul unității medicale din Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5