Spitalul Orăşenesc Beclean – anvelopare termică

La Beclean continuă lucrările ce vizează reabilitarea generală a Spitalului Orăşenesc. Activităţile demarate la sfârşitul lunii august vizează execuţia de izolaţii termice, Până în prezent a fost finalizată anveloparea termică a ambulatoriului integrat al spitalului şi a corpului de trecere dintre ambulatoriu şi spital, urmănd ca lucrările să se încheie cu izolarea termică a clădirii spitaluilui.
Noile lucrări începute la Beclean vin să continue proiectul demarat de ceva vreme aici, prin care, pas cu pas, se schimbă în totalitate faţa spitalului beclenar. De altfel cine nu a fost în ultimul timp la Spitalul Orăşenesc Beclean va rămâne surprins de schimbările majore făcute aici. Intrată într-un proces capital de reabilitare, principala unitate din teritoriu unde bolnavii pot căuta însănătoşire a derulat deja în anii trecuţi ample lucrări în interior, care au adus condiţii de nivel european în saloanele dotate inclusiv cu televizoare de tip plasma, dar şi aparatură nouă atât de necesară desfăşurării actului medical. Lucrările au fost continuate apoi, anul trecut, cu schimbarea acoperişului, iar în urmă cu două săptămâni au început lucrările de izolaţii termice exterioare.
Obiectivul are la bază un proiect depus de administraţia locală beclenară încă din anul 2013 la Agenţia Regională de Dezvoltare Nord-Vest. Este vorba practic o reabilitare capitală a Spitalului Orăşenesc Beclean, astfel încât atât cadrele medicale cât şi pacienţii care ajung aici să poată beneficia de cele mai bune condiţii pentru exercitarea actului medical. Spitalul orăşenesc Beclean este situat lângă Drumul Naţional 17, având o structură aprobată şi completată din anul 2008. Cu un total de 244 de paturi, unitatea spitalicească acordă servicii medicale pentru aproximativ 56.000 de pacienţi, din care 12.000 sunt locuitori ai oraşului Beclean iar 44.000 sunt localnici din cele 12 comune arondate. Laboratoarele deservesc atât secţiile cu paturi cât şi ambulatoriul integrat al spitalului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5