Care sunt toate serviciile medicale oferite de Spitalul Orășenesc Beclean

Spitalul Orășenesc Beclean poate oferi nu mai puțin de 18 de servicii medicale persoanelor care ai nevoie de îngrijire de specialitate.

Printre aceste servicii se numără Balneofizioterapia, Chirurgia generală, Pediatria, Oftalmologia sau chiar Planificarea familială.

Potrivit managerului Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușa, serviciile medicale spitaliceşti acordate în regim de spitalizare continuă se oferă în specialităţile:

- Pediatrie
- Medicina internă
- B.F.T.(balneofizioterapie)
- Chirurgie generală
- ATI
- Obstetrică-ginecologie
- Neonatologie
- Psihiatrie-cronici lunga durata
- Psihiatrie-acuti

De asemenea, serviciile medicale spitaliceşti acordate în regim de spitalizare la Beclean sunt în specialităţile:

- C.P.U.
- Pediatrie
- Medicina interna
- Chirurgie generala
- Obstetrică-ginecologie

Mai mult, există și servicii medicale acordate în ambulatoriu (policlinică) pentru următoarele specialităţile clinice:

- Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice
- Pediatrie
- B.F.T. (balneofizioterapie)
- Planificare familiala
- Medicină internă
- Gastroenterologie
- Chirurgie generală
- Obstetrica-ginecologie
- Oftalmologie
- ORL
- Dermato-venerologie
- Psihiatrie

Și nu în ultimul rând, pacienții Spitalului Orășenesc Beclean pot beneficia și de servicii medicale acordate în ambulatoriu pentru specialitățile paraclinice: Radiologie sau Analize de Laborator.

Vă amintim faptul că Spitalul Orășenesc Beclean a fost reabilitat în ultimii ani, iar administrația locală face în prezent eforturi susținute de a atrage în zona Becleanului medici care să profeseze la Spital pe termen lung. Cel mai recent exemplu este proiectul construcției unui bloc ANL pentru medici sau personalul medical, care va fi finalizat la sfârșitul anului 2018.

"Vreau să subliniez că acest bloc ANL este un proiect pe care îl așteptăm de mult timp pentru că vine în sprijinul medicilor și personalului medical care ar vrea să lucreze la Spitalul din Beclean și care nu aveau o locuință. Știu sigur că așa vor veni și mai mulți medici care să profeseze la noi în oraș, atragerea lor către Spitalul Orășenesc Beclean fiind o prioritate pentru administrația locală", a declarat primarul Nicolae Moldovan la semnarea contractului de construcție, la finalul lunii octombrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5