Spitalul Orăşenesc „Dr. George Trifon” Năsăud

Are o nouă organigramă şi stat de funcţii

Legislativul local năsăudean a aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre iniţiat, ca de fiecare dată, de primarul Dumitru Mureşan, referitor la componenţa organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului orăşenesc „Dr. George Trifon”. Unitatea spitalicească din oraşul Năsăud are 15 organisme distincte, fiind condus de dr. George Adrian – manager, dr. Călin Buşilă – director medical şi ec. Ana Pop – director financiar-contabil.

După ce a intrat în subordinea Consiliului Local, la 10 iulie 2010, odată cu descentralizarea au fost reduse 40 de paturi, dispărând din schemă câte 10 paturi de la secţia „Interne”, „Terapie Intensivă” şi „Chirurgie”, 8 paturi de la „Obstetrică - Ginecologie” şi 2 de la „Reumatologie”, rămânând 165 de paturi.

La spitalul năsăudean mai funcţionează în ambulatoriu: un laborator de analize medicale, un laborator de radiologie, o unitate de sterilizare şi cabinete de: ORL, medicină internă, obstetrică-ginecologie, dermatologie, chirurgie generală, psihiatrie, recuperare şi medicină fizică, evaluare şi statistică medicală, oftalmologie, pediatrie şi planificare familială.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5