Spitalul din Năsăud a scos la concurs 11 posturi pentru medici. Managerul Daniel Marcu: Sperăm să avem un an la fel de bun ca cel precedent!

Spitalul Orăşenesc „Dr. George Trifon” Năsăud a scos la concurs, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului Sănătăţii 869/2015, cu modificările şi completările ulterioare, nu mai puţin de 11 posturi pentru medici, în diferite specializări. Este vorba despre un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Oftalmologie la CABINET OFTALMOLOGIE din cadrul Ambulatoriului integrat al spitalului; un  post cu normă întreagă de medic specialitatea  Neurologie la  COMPARTIMENT  NEUROLOGIE; un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Medicină de urgenţă  la CAMERA DE GARDĂ; un post  cu normă întreagă de medic în specialitatea Neonatologie la  COMPARTIMENT NEONATOLOGIE; un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Diabet zaharat nutriţie şi boli metabolice la CABINET NUTRIŢIE ŞI BOLI METABOLICE  din structura  spitalului; două  posturi cu normă întreagă de medici specialitatea Pediatrie la SECŢIA PEDIATRIE; un post  cu normă întreagă de medic în specialitatea  Anestezie  şi Terapie Intensivă la COMPARTIMENT A.T.I.; un post cu normă întreagă de medic specialitatea  Medicină interna –SECŢIA MEDICINĂ INTERNĂ; un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Obstetrică-ginecologie la SECŢIA OBSTETRICĂ- GINECOLOGIE şi un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Radiologie imagistică medicală în cadrul LABORATORULUI RADIOLOGIE ŞI IMAGISTICĂ MEDICALĂ  al spitalului. 

Înscrierile la concurs se fac la Serviciul RUNOS al  Spitalului  Orăşenesc “Dr. George Trifon” Năsăud, până la data de 04.02.2019. Relaţiile suplimentare se pot obţine la Serviciul  R.U.N.O.S. al spitalului sau la telwfin 0263360684 / int.233.

 „Avem mare nevoie de medici, la fel ca şi alte spitale din ţară. Pentru trei posturi au fost deja medici care s-au interesat. Este vorba despre Neurologie, Ginecologie, dar şi Planing familial, pe care încă nu-l avem încă în schemă. Este vorba despre medici tineri din zona noastră”, ne-a precizat jr. Daniel Marcu, managerul spitalului năsăudean.

         Potrivit acestuia, pe lângă investiţiile în infrastructură, este nevoie acută şi de investiţia în resursa umană. „Anul trecut a fost un an foarte bun pentru spitalul nostru, am reuşit să facem câteva lucruri importante şi sper ca şi 2019 să fie la fel de bun. Prin ADI „Spital Orăşenesc” a fost achiziţionată aparatură medicală, care urmează să ajungă în perioada imediat următoare. Anul acesta ne propunem şi o serie de lucrări la Blocul operator, dar sunt şi alte proiecte”, ne-a explicat managerul Daniel Marcu.

         În ceea ce priveşte computerul tomograf primit ca donaţie, într-o lună ar urma să fie finalizat proiectul pentru punerea acestuia în funcţiune.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5