Proiectul "Donează sânge, fii erou!" , în perioada 11-15 decembrie, la Bistrița

Proiectul "Donează sânge, fii erou!" ajunge la Bistrița, în perioada 11-15 decembrie, când oamenii cu sufletul mare sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița pentru a face bine semenilor lor, ne-a transmis Anca Dodu, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, voluntară în cadrul proiectului. 
*** 
În această lună magică a darurilor, aducem lumină și speranță în inimi!  Împreună putem face ca acest Crăciun să fie cu adevărat special pentru cei care au nevoie de ajutor. Alătură-te campaniei noastre de donare de sânge și fă un gest extraordinar de generozitate! Fiecare picătură de sânge donată poate însemna o șansă la viață pentru cineva în nevoie. 
 
Echipa „Donează sânge, fii erou!” organizează o campanie națională de donare de sânge la Centrele de Transfuzie Sanguină din țară.
Vă așteptăm între 11-15 decembrie la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița, str. Nicolae Bălcescu, nr.11A , de luni până vineri, între orele 7:30 și 13:00
Avem multe surprize pentru donatori!, este mesajul transmis de echipa proiectului, pe pagina de facebook Donează sânge, fii erou - Bistrița. 
***
"Donează sânge, fii erou!" este un proiect al studenților mediciniști din România și Republica Moldova ce are ca scop promovarea donării de sânge prin organizarea de campanii periodice la Centrele de Transfuzie Sanguină și prin distribuirea de informații cu privire la donare.
Proiectul este organizat de către studenții de la Facultățile de Medicină și de elevii de la Școlile Postliceale Sanitare din peste 35 de orașe, iar numărul total de voluntari depășește 1500.
Proiectul aparține de Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România și are voluntari din 11 Centre Universitare Medicale membre ale Federației, precum și din Arad și Chișinău. Pe plan internațional este parte a departamentului de Sănătate Publică al IFMSA - International Federation of Medical Students Associations.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5