Proiectul Erasmus „Play and Learn in Nature” aduce a doua mobilitate în Istanbul, Turcia

În perioada 11.06.2023-17.06.2023, ÖZEL YİĞİT İLKOKULU în parteneriat cu instituții de învățământ din România și Bulgaria a fost gazda celei de a doua mobilități pentru proiectul Erasmus "Play and Learn in Nature", coordonat de Gradinita cu P.P. Rază de Soare, Bistrița.

 În cadrul acestei activități, profesorii și copiii au avut ocazia să participe la activitățile desfășurate în aer liber, vizite de documentare, precum și activitățile senzoriale și sportive astfel creându-se un cadru propice pentru schimbul de experiențe, cunoștințe și metode de predare. Această mobilitate a oferit oportunitatea unui dialog intercultural și a promovat diversitatea și includerea în educație.

Activități desfășurate au fost concepute într-un mod interactiv și atractiv pentru copii, având ca scop dezvoltarea lor armonioasă și integrarea în mediul înconjurător. Profesorii și copiii au fost implicați în activități de explorare a naturii, plimbări în parc, precum și organizarea de jocuri și competiții sportive în aer liber.

De asemenea, mobilitatea a inclus și vizite de documentare la obiective culturale din Istanbul,participanții având ocazia să cunoască cultura, istoria dar și gastronomia Turciei.

Pe lângă beneficiile aduse copiilor, profesorii au avut oportunitatea de a-și împărtăși experiențe și bune practici în cadrul atelierelor și discuțiilor. Această colaborare interprofesională a permis dezvoltarea unor metode inovatoare de predare și a facilita un schimb de idei și perspectivă între participanți.

     Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene în cadrul Programului Erasmus Plus, noul program al Uniunii Europene în domeniul educației, formării profesionale, tineretului și sportului.Toate informaţiile pe care le furnizăm reprezintă responsabilitatea exclusivă a echipei de proiect, iar Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.

 

Echipa de proiect a Grădiniței cu P.P. Rază de Soare Bistriţa

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5