Promisiuni şi obiective măreţe în 2010

Şedinţa Colegiului Prefectural, de ieri, a fost una plină de promisiuni şi obiective măreţe pe 2010. S-au citit materiale peste materiale, şi nimeni nu a avut de ridicat nicio problemă, nu

s-a cerut nicio explicaţie, cu o excepţie – de departe, cel mai ,,solicitat” a fost comandatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, comisarul şef Ioan Sidor Bodescu (foto dreapta). Acesta a trebuit să aducă lămuriri mai multor probleme ridicate de prefectul Cristian Florian. Am aflat, astfel, că prefectul îşi doreşte ca poliţistul să devină ,,partenerul de viaţă” al cetăţeanului…

Eficient şi obişnuit cu lecturarea materialelor de şedinţă, subprefectul Ioan Cătălin Păun a prezentat pe scurt obiectivele cuprinse în Planul de acţiuni pe anul 2010.

La final, prefectul a supus spre aprobare programul orientativ de activitate a Colegiului Prefectural pentru acest an, plan cu care toţi cei prezenţi au fost de acord.

Cei mai mulţi şefi de servicii publice deconcentrate nu au fost însă prea atenţi la ce se petrecea în sală, şi nici nu au pierdut mare lucru, deoarece cei mai mulţi dintre ei sunt obişnuiţi cu astfel de şedinţe ,,sforăitoare”, în care se povesteşte mult şi frumos, dar din păcate, puţine lucruri ajung să fie puse şi în practică.

Daca unii au „dezbătut” în şoaptă, alţii au preferat discuţiile mai filosofice, bineînţeles tot în şoaptă. Mulţi directori erau pierduţi în gânduri, din care doar anunţarea finalului de şedinţă a reuşit să-i scoată. Toţi împreună au fost de acord cu ceea ce s-a discutat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5