PSD are stabiliţi candidaţii în 50 de localităţi. Radu Moldovan va deschide lista la Consiliul Judeţean, la Sângeorz Băi va fi comandat un sondaj

Preşedintele interimar al PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că formaţiunea pe care o conduce şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile locale din 2016 în 50 de localităţi, iar în anumite comune şi oraşe, cum este Sângeorz Băi,  vor fi realizate măsurători sociologice.
 
„În momentul de faţă, până în septembrie, finalizăm alegerile interne. În prima parte a lunii septembrie vom avea alegerile la municipiu şi la structurile organizaţiilor de femei şi tineret. În a doua decadă a lunii septembrie, vom organiza conferinţa judeţeană. Deja, în aproximativ 50 de unităţi administrativ-teritoriale sunt creionaţi candidaţii pentru funcţia de primar. Noile structuri alese în cadrul conferinţelor comunale urmează să desemneze un număr de candidaţi pentru Consiliul Local şi din acel număr de persoane care-şi doresc, în urma activităţii depuse în acest an, vor promova într-o cronologică listele de candidaţi pentru alegerile din 2016”, a precizat Radu Moldovan.
 
Potrivit acestuia, la Sângeorz Băi va fi comandat un sondaj care să măsoare „popularitatea şi încrederea locuitorilor în actualul primar”, dar şi să reflecte un candidat dorit de cetăţeni, aşa cum s-a întâmplat în 2012 la Năsăud.
 
„La Consiliul Judeţean, am anunţat încă de acum o lună, la vizita lui Liviu Dragnea, că voi fi cap de listă. Mi-aş fi dorit să avem alegeri uninominale şi atunci puteam spune că mă tem sau nu mă tem de cineva. Aşa, pornim nişte grupuri la luptă şi nu se pot evidenţia personalităţi. Dacă domnul Dolha şi partidul dânsului susţineau alegerea uninominală a preşedintelui CJ, în care cei care decid cine le este conducătorul sunt cetăţenii şi nu consilierii judeţeni, eram dispus să intru într-o campanie electorală şi într-o luptă electorală cu absolut oricine. Dacă vorbim de cine mi-e frică, vă mărturisesc că mi-e frică de Bunul Dumnezeu, în primul rând, din când în când mi-e frică de nevasta-mea. În rest, nu prea port frici, mă odihnesc foarte bine”, a precizat Radu Moldovan despre candidatura sa la Consiliul Judeţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5