PSD şi-a stabilit candidaţii în 50 de localităţi. Ovidiu Creţu – Bistriţa, Nicolae Moldovan – Beclean, Mircea Romocea – Năsăud

În Bistriţa-Năsăud, Partidul Social Democrat are deja desemnaţi candidaţi de primar în 50 de localităţi. Pentru oraşe, Nicolae Moldovan este reconfirmat, dacă mai era nevoie, pentru Beclean, Mircea Romocea – la Năsăud, în timp ce în municipiul Bistriţa va lupta pentru al treilea mandat Ovidiu Creţu.
Anunţul a fost făcut de senatorul Ioan Deneş, în cadrul unei conferinţe de presă, acesta menţionând că în urma analizelor şi a sondajelor de opinie va fi stabilit şi candidatul pentru oraşul Sângeorz Băi. Şi în celelalte 12 localităţi, social-democraţii au 2-3 candidaţi viabili, însă decizia se va lua undeva la sfârşitul lunii februarie.
„Ne propunem, noi PSD, ca după 5 iunie să ne păstrăm numărul de primării pe care le avem la ora actuală, şi anume 35, dar acesta este numărul minim. Vă spun foarte clar că vor fi şi surprize plăcute ca rezultat din partea candidaţilor noştri, alţi 35 decât cei pe care ni-i propunem. Ca să ne putem desemna cei 50 de candidaţi pe care-i avem cu nume şi prenume, s-a făcut o muncă de ani de zile, nu de ieri de alaltăieri, nu din 2016. Toţi membrii Biroului Permanent Judeţean au făcut aceste sondări, discuţii pentru a ne căuta candidaţii cei mai buni, spre deosebire de alţii care tot vin şi ne spun că vor alegeri în nu ştiu câte tururi”, a declarat senatorul Ioan Deneş.
Potrivit acestuia, pentru Consiliul Judeţean, PSD îşi propune să păstreze conducerea prin preşedintele Emil Radu Moldovan, asta pentru că au fost foarte multe proiecte concretizate şi altele sunt în derulare multianuală. În plus, PSD îşi propune şi câştigarea majorităţii.
„Partidul Social Democrat are cea mai puternică organizaţie judeţeană de tineret, şi nu în hârtii ci în realitate, oameni cu nume şi prenume. Vor fi reprezentaţi pe liste, pe loc eligibil, noi ne propunem în fiecare localitate câte un membru al organizaţiei de tineret. Mai mult, vom avea pe listele de consilieri locali şi judeţeni reprezentanţi ai societăţii civile, care sunt nemembri de partid. E o hotărâre a conducerii naţionale pe care noi o vom pune în practică şi în Bistriţa-Năsăud. Nu mai discut despre organizaţiile de femei care are reprezentare de un anumit procent pe care noi vom încerca să-l respectăm.
PSD în Bistriţa-Năsăud îşi propune un rezultat care să-i confere o putere de decizie prin care să finalizeze proiectele pe care şi le-au propus pe mai mult de un mandat”, a menţionat senatorul Ioan Deneş.

Comentarii

05/02/16 14:55
Vizitator

Sustinerea de catre PSD a candidaturii lui Cretu pentru un nou mandat la primaria Bistritei dupa pierderea fondurilor europene la proiectul ”Edificare şi construire Campus Şcolar Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” unde au mai ramas de executat lucrari in valoare de 17.900.000 lei,ce vor fi suportati din bugetul local, denota sfidare, prostie, lipsa de cadre sau toate la un loc. Ar fi normal ca organizatia PSD sa retraga sprijinul politic pentru candidatura lui Cretu pentru un nou mandat la primarie, avand in vedere si varsta lui de pensionare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5