Senatorul Deneş, către tinerii din PSD: Sunteţi reali, palpabili, cei mai buni, o echipă!

Senatorul Ioan Deneş, unul dintre cei mai activi susţinători ai tinerilor social-democraţi, prin participarea la alegerile din filiale, a precizat că TSD BN este cea mai puternică organizaţie de tineret din Bistriţa-Năsăud, trei motive argumentând acest fapt.

         „Am un sentiment de bucurie, de emoţi şi de mândrie. În această sală este cea mai puternică organizaţie de tineret din judeţul Bistriţa-Năsăud. Vă felicit pentru organizaţiile puternice din judeţ. Sunteţi cea mai puternică organizaţie de tineret din judeţ din cel puţin trei motive. Sunteţi reali, dragii mei, sunteţi organizaţii cu nume şi prenume, nu sunteţi doar scrişi pe hârtie, undeva într-un birou, ci sunteţi palpabili.

Sunteţi cei mai buni din localităţile dumneavoastră, majoritatea dintre voi sunteţi absolvenţi de studii superioare. Sunteţi tineri care doriţi să faceţi ceva în localităţile voastre.

Sunteţi o echipă. Din păcate, unii dintre liderii politici ai altor partide nu au înţeles un lucru, şi anume că pentru „ a fi” nu se conjugă doar la persoana întâi, „eu sunt”, ci la plural, noi suntem. Împreună suntem cei mai buni, de aceea sunteşi cea mai puternică echipă din judeţul nostru”, a precizat Deneş.

Acesta le-a spus tinerilor din PSD că aşa cum o administraţie publică nu poate fi fără să aibă un primar, tot aşa „nici listele PSD de consilieri nu pot să existe fără a avea un tânăr pe liste”.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5