PSD: Guvernul PNL pregătește cea mai neagră iarnă pentru români!

Economiștii români și străini declară că România guvernată de PNL va trece prin cea mai grea iarnă din ultimii ani.
Deficitul bugetar din acest an este unul record, de asemenea și necesarul de finanțare, în contextul în care criza cauzată de epidemia de coronavirus a pus presiune pe finanțele statului.
Prețurile la alimente, în special la produsele de carne și fructe au crescut constant în această perioadă. Chiar dacă pe medie produsele din carne s-au scumpit doar cu 11,8%, au existat creșteri mai mari în termeni absoluţi. Astfel, cea mai mare scumpire a fost înregistrată la salamul Victoria, cu 25%, dar şi la salamul de Vară, 23% sau carnea de pui, cu 24%.
Leul se va deprecia și va ajunge la peste 5 lei pentru 1 euro, economia României va scădea cu aprox. 5 %, iar rata șomajului va crește la aproape 7%.
Românii vor plăti taxe și impozite mai mari, își vor pierde locurile de muncă, salariile, pensiile și alocațiile copiilor nu vor fi majorate conform legilor în vigoare și nu vor mai avea acces la servicii gratuite de Sănătate, după privatizarea spitalelor.
PSD rămâne partidul cu estimarea economic și sanitară cea mai realistă și cu cel mai bun program de guvernare, capabil să redreseze economia, să stopeze criza sanitară și să salveze România de la dezastru, fapt recunoscut și de adversarii politici, dar mai ales de cei din economia reală.
Pe 6 decembrie mergi la vot și STOP la incompetența guvernării peneliste!
Pe 6 decembrie mergi la vot și alege cel mai bun program de guvernare, capabil să redreseze economia și să salveze România de la dezastru.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

25/11/20 15:47
un cetatean

Daca ne-ar fi surprins pandemia sub guvernarea PSD ar fi fost vai si-amar! Iarna care urmeaza va fi grea pentru toate tarile lumii.Nu poate curge lapte si miere in Romania, cea dispretuita si slabita din temelii, de voi PSD.Asa ca vom trece si de aceasta iarna,vom plati pretul, asa cum platim mereu de treizeci de ani.Spre deosebire de pesedisti, romanii s-au desteptat! Mai slabiti-ne cu falsa voastra ingrijorare!

26/11/20 07:14
Eugen

Desigur că adversarii lor ne fac să vedem negru și ei ne promit că o să ne facă să vedem roz ... dacă-i alegem.

26/11/20 07:15
bistritean

OK,Mai astrologilor de unde aveti voi aceste previziuni?Oare nu sub guvernarea voastra gazul,curentul s-au scumpit incat a fost necesar verificarea de catre DNA a activitatii firmelor de distributie.A-ti guvernat 7 ani ce a-ti facut, a-ti dat pensii speciale,ordonanta 13,si multe minuni gen INSULA BELINA,TEL DRUM,si mai aveti tupeul sa ne cereti sa va votam!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5