PSD: Iohannis e mulțumit! Toată puterea e la el, realitate periculoasă pentru echilibrul democratic!

Acum, Iohannis e mulțumit! Toată puterea e la el, realitate periculoasă pentru echilibrul democratic!

La precedentele alegeri prezidențiale, se clama insistent, pe toate canalele și în toate modalitățile, de către partidele și propaganda adverse PSD cât este de periculos ca PSD să dețină toată puterea, adică și guvernarea țării și președinția.

Acum, că toată puterea e la ei, e bine! 

Dacă ar fi minim consecvenți cu principiile invocate și nu ipocriți măcar liderii politici ai așa-zisei coaliții majoritare ar trebui să pledeze public necesitatea menținerii unui echilibru și nu concentrarea puterii într-o singură parte, respectiv în mâna lui Iohanis și a dreptei.

În realitate ipocrizia este marca dreptei și a susținătorilor ei. Ce se critică în legătură cu PSD se trece sub tăcere ori este bun dacă e vorba de PNL și sateliții săi.

Odată-n plus este evident că PSD este singurul apărător veritabil al intereselor celor mai mulți și că PSD nu doar poate și are datoria să înfrâneze, să limiteze excesele de manifestare și de putere ale lui Iohannis și coaliției de dreapta ajunse acum la guvernarea țării.

Singura modalitate prin care se poate evita concentrarea puterii în mâna lui Iohannis este ca în această lună, românii să dea un vot clar în favoarea Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD.

 

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

06/11/19 22:46
Vizitator

PSD-istii au pierdut guvernarea din cauza incompetentei echipei guvernamentale in frunte cu catastrofica Viorica Dăncilă, care, culmea este si candidatul lor la alegerile prezidentiale. Dăncilă nu-i in stare sa transmita un mesaj fara sa faca niste gafe impardonabile. Ultimele dintre aceste gafe s-au petrecut recent, mai precis duminica 3 noiembrie la Mărășești, in judetul Vrancea unde madam Dăncilă a declarat ca: "eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii". O alta perla "marca Dăncilă" s-a consumat chiar miercuri 6 noiembrie, într-o conferință de la sediul PSD: " Scopul Partidului Social Democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut". Gura păcătosului adevăr grăieste. PSD are toate sansele să castige "alegerile de anul trecut" si nicidecum de anul viitor. In asemenea conditii cum poate PSD-ul sa solicite ca românii să dea un vot clar în favoarea Vioricăi Dăncilă.
Cu un asemenea candidat, esecul PSD la alegerile prezidentiale este garantat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5