Emil Radu Moldovan, la Parva: PSD nu luptă împotriva nimănui, ci luptăm pentru ca fiecărui român să îi fie mai bine aici, în țara lui!

Echipa social-democraţilor bistriţeni, condusă de preşedintele Emil Radu Moldovan şi senatorul Ioan Deneş, s-a întâlnit, duminică, cu părvenii, la invitaţia primarului Ioan Strugari.  

„Încă o zi de campanie, de data aceasta în frumoasa comună Parva, încă o zi alături de oameni!
Mă bucur că mulți dintre dumneavoastră vedeți realitatea, binele adus de Guvernarea PSD și doriți să votați cu Viorica Dăncilă, pe 10 noiembrie, la alegerile prezidențiale!

Poate că România nu este perfectă, dar a crescut mult în ultimii ani.
Românii câștigă mai mult, cumpără mai mult, standardul lor de viață a crescut.

Avem majorări de salarii, creșteri de pensii, subvenții date la timp agricultorilor, proiecte care să sprijine antreprenorii și tinerii. S-au făcut investiții în toate domeniile, pentru români!

Cât despre șomaj, acesta s-a redus la minimul ultimilor 10 ani, iar investițiile sunt la maximul ultimilor 10 ani.

Este o realitate evidentă care spulberă demagogia lui Iohannis, minciunile acestuia despre guvernarea PSD prin care se chinuie să mascheze că el n-a făcut nimic bun pentru România în cei 5 ani de mandat.

Apoi, dacă te uiți bine, în toate comunitățile din Bistrița-Năsăud se văd fapte, nu vorbe. Prin PNDL, un program care-i încurcă acum pe PNLiști s-au dezvoltat comunități întregi, s-au ridicat școli, s-au asfaltat drumuri, iar ei vor să taie tot, că doar asta știu!

Viorica Dăncilă este singurul dintre actualii candidați la președinția țării care a dovedit că vrea și poate să lucreze pentru binele românilor și care garantează continuarea proiectelor, majorările de pensii și de salarii.

Iohannis nu poate numi nicio realizare în beneficiul țării și al concetățenilor săi. Poate doar să facă paradă de subminarea guvernării PSD, cu încălcarea repetată a Constituției și abandonarea misiunii de a fi președintele tuturor românilor.

Pe 10 noiembrie, votăm pentru a duce România mai departe și pentru a aduce românii împreună.

PSD nu luptă împotriva nimănui, ci luptăm pentru ca fiecărui român să îi fie mai bine aici, în țara lui!”, a transmis preşedintele Emil Radu Moldovan.

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5