Iohannis se laudă cu realizările PSD

Preşedintele care a stat 5 ani în vacanţe de lux, pe banii românilor, se laudă, în pliantele electorale, că a promovat și promulgat legile care sunt în beneficiul românilor, precum Legea Salarizării, Legea Pensiilor sau Legea de majorare a alocațiilor pentru copii.

În realitate Iohannis, prin declaraţiile şi criticile repetate faţă de prevederile din aceste legi, nu a făcut decât să sperie lumea că nu sunt bani de salarii , de pensii sau pentru alocaţiile copiilor.

De asemenea, printre altele Iohannis se laudă că a dat 2% din PIB pentru apărare, când, în realitate, guvernele PSD din ultimii 3 ani sunt singurele care au introdus în legea bugetului, au votat acesteastă lege şi au aplicat acea prevedere care a stabilit alocarea a 2% din bugetul naţional pentru Apărare, conform angajamentelor #NATO.

Acesta este Iohannis, un plagiator, un om care-şi însuşeşte realizările altora, un politruc care se laudă cu deciziile altora, un oportunist care calcă pe cadavre şi foloseşte orice oportunitate pentru a-şi realiza interesele personale.

Pe 10 noiembrie, ieșim la VOT, votăm Viorica Dăncilă, și-l facem pe Iohannis să plece acasă!
În cele 6 case...

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5