Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis
Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis. În lipsa unui program de guvernare asumat, tot ce avem sunt declarațiile și amenințările liberalilor cu tăieri de pensii și salarii, cu concedieri și restructurări, cu sistarea măsurilor de sprijin pentru antreprenori, cu majorări de impozite și taxe.
Noi nu putem da un vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă și să elimine toate creșterile implementate în ultimii ani. Noi nu ne batem joc de viitorul românilor.
Nu vom gira aruncarea României în nesiguranță și în sărăcie din cauza unor oportuniști care nu văd mai departe de preluarea puterii!
Așteptăm partidele care au votat demiterea Guvernului să vină și să își asume responsabilitatea guvernării.
Să vină cu programul, cu viziunea, cu bugetul.
Orice întârziere și orice pierdere de timp este o bătaie de joc la adresa românilor, pentru care vor fi taxați la vot, împreună cu președintele în funcție - acest părinte spiritual al guvernului fără miniștri și fără program.
Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008
Citiţi şi:
- PSD: Avem prima „reușită” a lui Blocannis și a celor ce au votat moțiunea, o criză politică!
- PSD: Pe 6 decembrie, românii pot opri Guvernul Orban! Prin vot!
- Iohannis se laudă cu realizările PSD
- Senatorul Ioan Deneş: Suntem alături de părinții și bunicii noștri! Cerem preşedintelui Iohannis și Guvernului Cîțu să respecte decizia Curţii Constituţionale
- Viorica Dăncilă: Luptăm pentru fiecare român!
Comentarii
Motto:
"Cum de rămân nespânzuraţi
Aceşti neruşinaţi şi hoţi?...
E poate pentru că nu sunt
Atâţia arbori pe pământ
De care să atârne toţi..."
( Petőfi Sándor)
Uite cine vorbeste de bataia de joc la adresa românilor. Tocmai PSD, care s-a aflat la guvernare in perioada 2014-2018, cand România a fost țara care a raportat cele mai multe fraude din Uniunea Europeană privind fondurile europene din agricultură și dezvoltare rurală și s-a clasat pe locul doi la valoarea fraudată, după Polonia, conform unui raport al OLAF privind lupta împotriva corupției pentru anul 2018.
Conform aceluiași raport, în perioada 2014-2018, România a raportat o fraudă de 62 milioane de euro, ceea ce înseamnă 0,45% din totalul plăților făcute de Uniunea Europeană în acest segment către țara noastră, de aproximativ 14 miliarde de euro.
Numai in anul 2018 procentul a crescut pentru România la 18,3 milioane euro fraudați, adică 0,62% din totalul plăților de aproximativ 3 miliarde euro. Despre ce vorbim?
Adaugă comentariu nou