PSD: Pe 6 decembrie, românii pot opri Guvernul Orban! Prin vot!

Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de Iohannis în disperarea de a ține la putere, încă 4 ani, un guvern incompetent și corupt.

Iohannis promite și luna de pe cer, dar rezultate livrate până acum de Orban sunt dezastruoase. Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât în criza COVID-19, cât și în economie. Au eșuat ca nicio altă țară din Europa!

Nu mai pot minți! Spitale sufocate. Școli închise. Piețe închise. Horeca închisă. Firme românești puse la pământ. Șomaj – acestea sunt rezultatele Guvernului Orban.

De asta Orban nu mai poate rămâne la putere și după 6 decembrie! De asta trebuie să ieșim la vot și să punem un #GuvernPSD capabil să gestioneze eficient această criză sanitară. Un guvern care să aibă un plan concret aplicabil din prima zi.

PSD are #soluțiile și #specialiștii capabili să pună capăt crizei sanitare. Pe 6 decembrie, românii pot opri Guvernul Orban! Prin vot!
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

02/12/20 10:21
cititor

Pai se poate intampla si invers. Bine ar fi sa faceti deja " calculele " de asociere, ptr ca rolul hotarator il vor avea cei de la USR-PLUS si UDMR-stii . Cu cine se vor uni, aia vor casiga alegerile... ptr ca nici PNL-ul si nici PSD-ul nu este in pozitie dominanta .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5