Radu Moldovan: Toate școlile vor fi deschise pe 6 decembrie, la vot! Acum suntem singura țară din UE cu toate școlile închise

Incompetența Guvernului Orban duce România pe contrasens față de restul Europei. Suntem singura țară din UE cu toate școlile închise, în contextul pandemiei.

Dovada că nu ascultă de profesioniști este și faptul că-n ziua în care Președintele Iohannis ne-a anunțat că se închid școlile, directorul OMS Europa făcea apel la decidenții politici europeni să NU închidă școlile. „Nu ne permitem o generație pierdută din cauza COVID-19”.

Și toți liderii europeni au înțeles acest mesaj și au luat act de el! Doar Guvernul Orban, NU!
Orban a ales soluția cea mai simplă, închiderea școlilor, în detrimentul unor măsuri ce ar fi permis continuarea învățământului față în față.
Incalificabil!

Paradoxal, toate școlile vor fi deschise pe 6 decembrie, pentru vot, la ideea organizării Alegerilor Parlamentare nerenunțând.

Mâine, la ora 18.00, vom prezenta un #Program_de_țară, realizat cu specialiști din toate domeniile, noul nostru #Program_de_Guvernare.
Acolo, gestionarea pandemiei, redeschiderea şcolilor în condiţii de siguranţă, protejarea economiei și a activităților economice pe care guvernul PNL le împinge către faliment, toate au SOLUȚII.

Știu că dnul. Orban nu le va asculta, dar este dovada că soluții sunt, doar să vrei să le pui în aplicare. Doar să vrei să faci cu adevărat bine pentru oameni.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

09/11/20 21:54
un cetatean

Voi cu partidul vostru ne-ati blocat prezentul si ne-ati amanetat viitorul.Dar acum vorbim decspre altii, ca asa-i la moda in politica pesedista. Cat ati guvernat, toate organismele europene transmiteau ingrijorari, societatea civila era in miscare, dar voi erati orbi si surzi, ati luat cu asalt legile tarii, parca era vorba de mosia proprie.
Acum imputati altora ce voi nu ati facut. Interesant ca vorbiti de incompetenta, cand voi sunteti "olimpici"la asa ceva (citat din Gabriela Firea)
Iar in 6 decembrie se deschid sectiile de votare,nu scolile, acuma jongland cu vorbele, puteti spune ce doriti, oricum nu mai conteaza.
Iar cand specialistii va solicitau atentia in vremea Dancila-Dragnea, I-ati ignorat cu desavarsire, acum faceti apel la parerea lor, deci interesul de partid primeaza, adevarul nu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5