PSD: Pe 6 Decembrie e rândul dumneavoastră să puneți PNL în izolare!

Chiar dacă PNL și Iohannis au stabilit că trebuie organizate alegeri în plină pandemie - bazându-se că nu veți merge la vot și astfel să profite ei - dumneavoastră nu trebuie să vă speriați și trebuie să le arătați că au greșit! Trebuie să mergeți la vot, pentru că numai așa putem să-i oprim pe acești ticăloși!
Iată câteva reguli simple pentru a vota în siguranță:
Votați când nu e aglomerat! Programați-vă momentul votării în orele cu prezența mai scăzută la urne, de exemplu, la primele ore ale dimineții sau la orele prânzului.
Protejați-vă când intrați în Secția de Votare! Când plecați de acasă puneți-vă o mască de protecție nouă, neutilizată anterior.
Evitați să vă atingeți față! După ce ați primit buletinele de vot și ștampila “VOTAT”, aveți grijă să nu vă atingeți cu mâna gura, nasul sau ochii.
Dezinfectați-vă după vot! Folosiți dezinfectanții disponibili în secție pentru a vă dezinfecta mâinile imediat după ce ați votat.
Schimbați-vă masca după vot! La ieșirea din secția de votare schimbați masca de protecție cu una neutilizată și reveniți la domiciliu pe o rută cât mai puțin aglomerată.
Pe 6 Decembrie e rândul dumneavoastră să puneți PNL în izolare!
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

23/11/20 11:55
cititor de Bstrita

Am viza de America si nu m-am dus... ptr ca astept sa vad ce linie politica urmeaza in Roamania. Daca vor iesi cei de dreapta ... EU MA SI DUC DE AICI SI NU MA MAI INTORC IN VECI AMIN . In America toate partidele sunt de dreata, dar nu sunt de bataie de joc la adresa populatiei, asa cum fac cei de dreapta de aici, unde patronatele se comporta fata de salariatii lor ca si niste stapani moderni de sclavi ... cu acest " salar minim pe economie " ... unde au inteles ei ,ca asta-i salariul pe care trebuie sa li-l dea ... si nimic in plus ( salar care nu le ajunge nici pentru pachetelul de mancare zilnic pe care trebuie sa il puna nevasta-sa/ma-sa la lucru ).
Au ajuns ca cei necalificati si fara scoala, sa aiba salariile mai mari decat cei cu facultati si inalte calificari... Se mira de ce pleaca ( tinerii )oamenii din tzara , nu vor sa mearga la ei...si mai bine stau someri...

23/11/20 13:48
un cetatean

Pe 6 decembrie stim ce avem de facut, sugestiile pastrati-le pentru aplaudaci!
Cu fiecare postare ne insultati si ne dispretuiti, prin abordari manipulatoare!
Sper sa ajungeti acolo unde va e locul!

23/11/20 23:27
Leon

Motto:
“Eu vă spun foarte clar: democraţia nu poate fi pusă în paranteză. Democraţia trebuie garantată şi democraţia se garantează prin alegeri, prin alegeri libere şi naţiunile puternice ţin la alegeri democratice chiar şi în condiţii de criză”.
(Klaus Iohannis)
Câtă perfidie la acesti PSD-isti care au cerut amânarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie pe motiv de pandemie Covid-19, după ce tocmai ei au boicotat tot timpul măsurile de preventie a contaminării stabilite de guvern. Lumea nu uită declaratiile iresponsabile ale liderilor PSD bazate pe tot felul de teorii conspiraționiste vehiculate in spatiul public, potrivit cărora : „virusul nu există”, „au declarat pandemie ca să ne pună botniță la gură”, „suntem arestați la domiciliu”, „totul este un scenariu care să ducă la instalarea dictaturii” si alte aberatii de aceeasi natură. Atunci acesti PSD-isti nu au avut nici o reactie la declaratiile unor iresponsabili precum Ciolacu sau Romascanu, iar acum vin cu nerusinare să ceară alegătorilor ca pe 6 Decembrie să voteze un PSD nereformat si să "pună PNL în izolare".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5