PSD: Pe 6 decembrie, votați împotriva creșterii taxelor propuse de Orban și Cîțu!

PNL confirmă în propriul program de guvernare că va crește taxele! Au ascuns decizia în spatele unei formulări stufoase, dar țintele lor sunt clare: veniturile IT-iștilor și ale lucrătorilor din construcții cărora PSD le-a oferit facilități importante la salarii!
Orban și Cîțu vor să-i taxeze pe cei peste 400.000 angajați din construcții și pe cei 200.000 salariați din IT și comunicații! O decizie ucigașă care va adânci țara în prăpastia economică!
Vor afecta grav și alte industrii, cum ar fi producția de ciment, var sau vopsea, mobilă și bricolaj, plus serviciile de suport pentru IT! Astfel, peste 800.000 lucrători vor fi loviți de noile taxe ale PNL!
Pe 6 decembrie, votați împotriva creșterii taxelor propuse de Orban și Cîțu! #VotațiPSD!
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

27/11/20 16:52
un cetatean

Voi vorbiti de crestere de taxe?Voi care ati inceput nationalizarea prin ordonanta 114? Voi care ati lovit la temelie mediul de afaceri, cel care s-a implicat in perioada pandemiei, voi muriti de grija romanilor? Inafara textelor ieftine, in perioada pandemiei v-ati straduit sa zadarniciti orice masura luata de guvern, ca apoi sa-i acuzati de incompetenta. De unde bani sa achite toate pomenile absurde oferite de voi? Poate de la matusa Tamara, sau Teldrum, sau Belina.Ca de pensii speciale nu se poate atinge nimeni, ca doar sunt creatia voastra,de salariile si sporurile taietorilor de frunze din sistemul bugetar nu se poate atinge nimeni ca doar sunt votanti PSD.
Este clar ca sunteti rau intentionati,manipulatori, iar de romani va pasa in prag de alegeri.
Tara are nevoie de stabilitate nu de haos, de profesionisti care sa gestioneze cu cumpatare o situatie complicata,deci cu siguranta nu de voi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5