Deputatul Bogdan Ivan: AMR 7! Trezește-te, Florin Cîțu! România nu te mai vrea!

Domnule Cîțu, aveți pierderi de memorie? Viitorul ex-premier al României, Florin Cîțu s-a înfoiat și anunță apocaliptic faptul că PSD aruncă țara în haos!?

Probabil beția puterii i-a cauzat și pierderi de memorie deoarece în 2019, o moțiune de cenzură inițiată de PNL a aruncat țara în haos politic în prag de iarnă, dar nu erau probleme cu facturile la energie, gaze și combustibil, iar prețurile erau stabile pentru că guvernase PSD!

Acum moțiunea împotriva sa are tocmai acest rol, de a repara greșelile majore de guvernare făcute de PNL! Românii trebuie sprijiniți, ajutați în prag de iarnă să nu înghețe în case, iar prețurile la alimente să fie rezonabile, nu așa cum se prognozează o inflație de peste 6 la sută! Cu ce-și mai hrănesc românii copiii? Ci promisiunile tale că de la 1 ianuarie vei mări salarii și pensii? Până atunci ce să facă românii? Să țină post negru? Numai un guvern responsabil poate face așa ceva, nicidecum Florin Cîțu și PNL!

Și mai este ceva: spre deosebire de PNL, social-democrații nu au inițiat o moțiune pentru a prelua puterea, ci pentru a salva țara și cetățenii de la dezastru!

Trezește-te, Florin Cîțu! România nu te mai vrea! Nu mai vrea nici PNL! Ne-am lămurit!

Minune: Superman va zbura!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5