PSD BN, către Florin Cîţu: Ai dat 73% din bani primarilor PNL şi prietenilor, că te-au pus Președinte de partid!

Comunicat de presă

România trezește-te! Te-a distrus o gașcă la puterea Cîțu. Scumpiri, abuzuri, împrumuturi colosale, politică barbară, boală, moarte, 0 compasiune, dezbinare și sprijin discreționar, în funcție de culori politice.

Preţurile explodează, la puterea Cîțu. Alimentele de bază și utilitățile sunt aproape de neplătit, facturile fiind enorme, pentru românul ce muncește o lună întreagă.
Lupta politică v-a luat minţile și nici nu v-a trecut prin cap plafonarea lor.
Am putea să te numim criminal, pentru că medicamentele, fără pic de rușine, le trimiteți discreționar, tot în funcție de culori politice. Dar nu o facem, oamenii văd cum ești.
Totuși,unde-i sprijinul pentru oameni?
Unde-i dezvoltarea României?
Prin mesajele confuze, oamenii nu mai știu ce să creadă despre pandemie și pas cu pas, românii se sufocă.

Așadar, România se revoltă la puterea ta, Cîțule! Ai vrut puterea și ai folosit-o să ne distrugi țara, viețile, să ne amanetezi viitorul.

Ca o lovitură de graţie, ca răzbunare directă, din fondul de rezervă, în județul Bistriţa-Năsăud, ai dat 73% din bani primarilor PNL şi prietenilor, ca o șpagă pentru că te-au pus Președinte de partid.

Politic, putem înțelege, dar OAMENII, OAMENII cu ce ți-au greșit?De ce-i pedepsești că nu au ales culoarea ta preferată?

Din fondul de rezervă, în judeţul Bistriţa-Năsăud:
- 72,78% merg către Primăriile PNL și UDMR (7.131.000 lei)
- 16,35 % merg către Primăriile PSD (1.603.000 lei)
- 10,85 % merg spre Consiliul Județean Bistrița-Năsăud (1.063.000 lei)
- 0 % merg către Primăriile ALDE și alte formațiuni politice (0 lei)

Acest lucru înseamnă ZERO lei pe cap de locuitor, Dumitra, Livezile, Romuli, Șieu, Sânmihaiu de Câmpie și Telciu. Pentru Maieru, pe cap de locuitor 6 lei, Tiha Bârgăului - 7.4 lei, Prundu Bârgăului - 7.8 lei, Rodna -7.8 lei, Lechința - 8 lei, Beclean - 8.17 lei, Teaca -8.6 lei, Nimigea 9.2 lei etc.

Însă, pentru comunele PNL, s-au putut da 292,4 lei la Miceștii de Câmpie, Runcu Salvei - 228.1 lei, Urmeniș - 165,5 lei, Ilva Mare - 122.5 lei, Matei -114.2 lei, Chiochiș -108.8 lei, Nușeni -108.7 lei, Leșu -104.8 lei.

Ruşine să vă fie!
Pa cu pas distrugeţi România!
Pas cu pas distrugeți localitate cu localitate! România bunului simț se dovedește a fi o țară a nesimțirii condusă de oameni fără principii și fără valori!

Acesta este un strigăt de deșteptare, în fața nedreptăților croite în spatele ușilor obscure, de unde Cîțu și Iohannis fac jocul distrugerii unei țări, țara noastră!
România, trezește-te!

Revolta RoMâniei la puterea lui Cîţu ne face şi mai #UNIȚIpentruOAMENI

Comentarii

07/10/21 17:44
un cetatean

Sa nu uitam ca aceasta "gasca" a venit dupa gasca PSD!
Si la fel ati facut si voi, si sunteti la fel de vinovati!

08/10/21 10:52
Din cartiere

Ar trebui ca toate fondurile sa fie trecute si hotarate in Parlament, pe anumiti indicatori tehnico-economici. In acest fel, s-ar pune capat magariei care se intampla astazi in distribuirea si redistribuirea acestora, dupa criterii " acolit-politice " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5