PSD: Respingem categoric scenariile cu privire la alegerile anticipate!

Partidul Social Democrat respinge categoric scenariile apărute în presă referitoare la anumite discuții privind alegerile anticipate, care ar fi fost agreate și de PSD. Este total fals!

În acest moment, pentru PSD cele mai importante teme sunt siguranța sănătății publice și soluțiile de salvare a economiei naționale. Acestea sunt aspectele care au fost comunicate constant de PSD în ultimele săptămâni și pe care PSD va continua să le comunice într-o manieră constructivă.

PSD reamintește că PNL, USR și Iohannis au fost cei interesați de alegeri anticipate. Spre deosebire de aceștia, încă din luna ianuarie 2020, când Organizația Mondială a Sănătății avertiza statele lumii de riscul coronavirus, PSD a spus în permanență „Sănătate, Nu anticipate!

Amânarea alegerilor locale reprezintă o opțiune, în cazul în care pandemia nu va regresa în următoarele săptămâni.

PSD cere ferm PNL să se ocupe în primul rând de asigurarea unui volum cât mai mare de teste coronavirus pentru populație și de echipamente de protecție pentru medicii care se află în prima linie.

 

Comentarii

23/03/20 17:27
Eugen

Și așa voi sunteți respingători. Mai dovediți încă odată, țara arde și baba se piaptănă!

24/03/20 09:37
cititor

Pai si crapa Johannis cu gasca lui de " lim.berari " , fac spume la gura, dau in balbaiala si-si baga " baioneta " lui Orban in *oaie de necaz ! ! ! Apoi daca totusi se vor face alegeri si vor iesi tot PSD-istii... atunci o sa se umple spitalele de la psihiatrie de toti " dreptasii " !

29/03/20 10:06
cititor

Am auzit ca IT-istii nostri au creat un aparat care poate " devirusa " creierul celor care le trebuie " alegeri aniticipate " si care asteapta cu " inima cat un purice " , ca nu cumva sa se redeschida granitele si diasporetzii nostri dragi si foarte iubiti adusi " acasa " cu acest virus , ( care scapa ) s-o ia din nou la fuga " cu coada pe spinare " ... ca vaca muscata de strechie ... si sa nu-i mai aiba la alegerile care vor mai urma ( cand vor mai urma ... ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5