ALEGE VIAŢA!

Radare în cascadă pe drumurile din judeţ, timp de trei zile!

În perioada 29-31 august a.c., poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, împreună cu cei de ordine publică, continuă seria de acţiuni preventive pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză, anunţă purtătorul de cuvânt al Poliţiei bistriţene, inspectorul Antonela Gorgan.

De asemenea, poliţiştii prezenţi în trafic acţionează pentru asigurarea fluenţei traficului rutier pe sectoarele de drum cu trafic intens.

"Pe lângă prezenţa activă în stradă, pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora, se vor folosi toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă", menţionează sursa citată.

* * *
ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor. Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5