Radu Moldovan: Lucian Tarnița, primarul de care are nevoie comuna Cetate!

Atunci când un om este harnic și muncește se vede acest lucru prin fapte și nu prin vorbe!

Astăzi am fost în vizită în comuna Cetate, la primarul și bunul meu prieten Daniel Moldovan, sau pentru cei care îl cunosc mai bine, Uțu. Uțu este unul dintre cei buni și harnici primari, lucru care se vede din realizările lui și din respectul pe care îl au oamenii din comună pentru el!

În ultimii 4 ani am reușit împreună cu Uțu să atragem investiții de aproape 6 milioane de euro în comuna Cetate, în: extinderea rețelei electrice,modernizarea iluminatului public, reabilitarea căminului cultural, a bisericii, a școlii și a grădiniței, dar și amenajarea unui parc și a unei baze sportive în comuna Cetate .Cu ajutorul Guvernului României și a Consiliului Județean s-au construit rețele de apă și canalizare și am reușit să asfaltăm aproximativ 8 km de drumuri comunale și străzi .

Felicitări, Uțu! Știm că în continuare o să fi alături de localnicii din comuna Cetate și împreună cu Lucian Tarnița, Primarul de care are nevoie comuna Cetate!
Preşedintele Consiliului Judeţean
Emil Radu Moldovan

Material de propagandă electorală difuzat de SC CPE Răsunetul SRL, la comanda Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, Cod Unic de Identificare atribuit de AEP: 21160002

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5