Radu Moldovan: Pe 27 septembrie, viitorul ne cheamă la vot ! Alegeți BiNe !

Uniți pentru oameni și aliați pentru Bistrița-Năsăud, vrem să continuăm dezvoltarea județului nostru, să #ContinuămMunca.
Pe 27 septembrie, viitorul ne cheamă la vot!
Alegeți BiNe! • Alianța pentru Bistrița-Năsăud
• Poziția nr.2 pe buletinul de vot

Emil Radu Moldovan

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Comentarii

23/09/20 16:45
Virgil

Motto:
„Bistriță supusă, mergi la vot, contează!”
(Imnul Pârtiei Cocoș)

Si in cazul județului Bistrița-Năsăud este nevoie de o schimbare după ce două mandate, în care a fost condus de chelnerul Radu Moldovan, care la fel ca multi PSD-isi a devenit unul din cunoscutii „baroni locali”.
Răducu a demonstrat că nu-i in stare să administreze si să solutioneze unitar problemele cu care se confruntă localitătile de pe intregul teritoriu al județului. El s-a concentrat numai pe asfaltarea drumurilor neglijând complet celelalte probleme cu care se confruntă judetul. Spre exemplu, locuitorii satelor de pe câmpie precum Ocnita, Archiud, Budurleni, Orosfaia, Comlod si Milas sunt rezolvati că nu au apă potabilă curentă si au amenintat cu trecerea la judetul MURES. O altă problemă nerezolvată cu care se confruntă locuitorii de pe Valea Ilvelor sau de pe Valea Bârgăului precum și din multe zone ale județului, este introducerea retelei de gaze naturale în localitătile lor.
Răducu își bagă nasul unde nu se pricepe si își arogă merite pe care nu le are. Radu Moldovan care nu-i capabil să inteleagă nevoile invătământului superior s-a spălat pe mâini si se laudă mereu că el a rezolvat problema extensiei UTCN Bistita mutarea acesteia in clădirea vechiului tribunal din centrul orasului, când peste tot in lume locul invătământului tehnic este in apropierea de zone industriale. „Meritul” Consiliului Judetean se rezumă la faptul că a dat în administrarea UTCN clădirea fostului tribunal pentru 50 de ani. In rest, UTCN a depus un proiect pentru accesarea de fonduri europene in vederea reabilitării clădirii si dotarea ei cu mobilier si aparatură de cercetare.De aceea, ar fi fost mult mai bine dacă autoritătile locale ar fi conturat un campus universitar dotat cu utilităti unde extensiile universitătilor interesate să se poată dezvolta pe baza accesării de fonduri europene din programele POSDRU si CDI, din exercitiul financiar 2020-2027, destinate pentru constructia de clădiri pentru laboratoare si dotarea lor cu aparatura necesară procesului de invătământ si cercetare.
Cu ceva ani in urmă chiar si PSD-istii erau mai deschisi la minte si vorbeau de construirea la Bistrita a unui campus universitar comun – Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea Tehnică:(vezi: http://www.rasunetul.ro/la-bistrita-se-pun-bazele-unui-campus-universita...)
Un alt exemplu de incompetență sau chiar prostie este decizia lui Răducu de a construi încă o sală de sport la Unirea în conditiile în care orasul Bistrita nu are o sală de festivităti adecvată pentru un oras resedință de județ. Din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița.
Tot a lui Răducu este si ideea idioată a mutării stadionului „Jean Pădureanu” din parcul orasului pe păsunea din Unirea, desi ca un laș, acesta l-a scos la înaintare pe Cristian Niculale să facă anuntul. Evident Wannabe si nu Răducu a încasat reactiile de dezaprobare din partea bistritenilor scandalizati de această imbecilitate.
La fel s-a întâmplat si in 2019 în legătură cu mutarea troitei revolutiei din Piata Petru Rares în cimitirul municipal, când evlaviosul Răducu , crezând că îl poate păcăli pe Dumnezeu, nu a suflat nimic despre această blasfemie. De data asta, la fel ca un laș, el l-a scos în fată pe prefectul de atunci Ovidiu Frent, care a spus o mare prostie, cum că Piata Petru Rares nu era un loc potrivit pentru troita revolutiei. Evident toată lumea stie că, Piata Petru Rares este singurul loc din Bistrita care are legătură cu revolutia din decembrie, 1989. De aceea, prefectul a încasat bobârnacul din partea societătii civile . Si exemplele ar putea continua.
(Vezi si: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5