Radu Moldovan, preşedinte CJ: În handbal, avem mari şanse să devenim una din primele echipe din România. Le urez succes fetelor de la CSM Bistriţa!

Preşedintele CJ Radu Moldovan susţine că este nevoie ca judeţul Bistriţa-Năsăud să aibă o echipă a sportului de masă în prima ligă, iar acest deziderat se poate atinge prin noua echipă de handbal feminin CSM Bistriţa.

"Împreună cu directorul echipei de handbal CSM Bistriţa, Răzvan Berbecaru, cu cei doi antrenori ai echipei, Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan, şi cu directorii CSM şi DJST, Adrian Moldovan respectiv Constantin Florian am stabilit câteva detalii legate de modul în care se va prezenta noua echipă de handbal CSM Bistriţa în noul sezon competiţional. Personal, consider că este nevoie ca judeţul Bistriţa-Năsăud să aibă o echipă reprezentantă a sportului de masă, în prima ligă. Dacă în cazul fotbalului, acest deziderat este greu de atins, consider că în handbal avem mari şanse să devenim una din primele echipe din România! Le mulţumesc celor doi antrenori, Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan pentru implicarea care au avut-o până acum şi le urez mult succes atât lor cât şi fetelor în noul sezon competiţional care va debuta în 19 septembrie", scrie preşedintele CJ Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.

În luna martie, prin decizia plenului Consiliului Judeţean, a fost alocată suma de 220.000 lei, pentru evitarea retrogradării din Divizia A, iar în luna iulie, Consiliul Judeţean a alocat 1.000.000 lei pentru susţinerea echipei în Divizia A, cu target de ocupare a locurilor fruntaşe ale diviziei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5