Radu Moldovan: „Sunt siderat de ceea ce face Băsescu în ultima vreme”

Vicepreşedintele PSD Radu Moldovan a lansat vineri un atac dur la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc, cărora le-a imputat modul cum relaţionează cu instituţiile statului, dar şi sprijinirea unor miniştrii neperformanţi în fruntea Finanţelor, Economiei.

Dacă lui Băsescu i-a recomandat să îşi revizuiască conduita, ministrului Gheorghe Pogea, liderul social-democrat i-a solicitat să nu se „folosească de criza economică, pentru a-şi acoperi incompetenţa”.

Radu Moldovan i-a recomandat lui Băsescu să se comporte ca un adevărat şef de stat, făcând aluzie la ultimele întâlniri ale preşedintelui cu reprezentanţii Justiţiei.

„Sunt siderat de ceea ce face Băsescu în ultima perioadă. Îi înţeleg disperarea, dar face foarte mult rău instituţiilor statului. O asemenea prostie cum am văzut în ultimele zile, să ameninţi reprezentanţii Justiţiei, e un lucru care nu s-a întâmplat niciodată în istoria României. În aceeaşi notă a continuat şi la CSM (…) Nu fac parte dintre cei mulţumiţi de actul justiţiei, iar unele revendicări salariale mi se par exagerate. Totuşi, nu ne putem permite astfel de comportamente. Un preşedinte de stat nu îşi permite să facă aşa ceva. Nu sunt de acord cu băgarea pumnului în gură de către cei de la PDL”, a precizat deputatul PSD Radu Moldovan.

Preşedintele judeţean al PSD B-N a acuzat starea în care se află Guvernul, afectat de incapacitatea unor miniştri. Liderul judeţean PSD a criticat comportamentul ministrului Finanţelor Gheorghe Pogea. În opinia lui Radu Moldovan, „pentru Pogea, finanţele sunt un hobby”.

„Pogea nu are dreptul să folosească această criză pentru a-şi acoperi incompetenţa. Pentru Pogea, finanţele sunt un hobby (…) Tehnica de informare şi manipulare a PDL nu mai are nicio limită”, a declarat Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5