“Răsunetul”, la numărul 5000

Ediţia cu numărul 5000 a cotidianului nostru este un plăcut prilej de bilanţ. De peste 20 de ani suntem alături de dumneavoastră, cititorii noştri dragi. Suntem o familie mare cât judeţul Bistriţa-Năsăud. Redactorii noştri şi-au pus, prin intermediul ziarului, sufletul, gândurile şi trăirile în slujba dumneavoastră. Am fost răsplătiţi prin numărul mare de cititori, rămânând, deşi piaţa media s-a mărit, cel mai ştiut ziar. Vă mulţumim celor care aţi ajuns la o vârstă onorabilă alături de “Răsunetul”, vă mulţumim celor care creşteţi alături de noi, că în fiecare dimineaţă ne alegeţi să vă fim parteneri în buna informare despre toate evenimentele importante ce se petrec în jurul nostru. Încă din primul număr, editat în zilele fierbinţi ale lui decembrie 1989, am încercat şi credem că am reuşit să fim corecţi, echidistanţi, demni de meseria nobilă pe care o slujim cu abnegaţie. Multe sacrificii se fac de către echipa redacţională într-o economie de piaţă austeră, însă nu ne plângem de milă. Când vedem ziarul, la fiecare apariţie, la standul său, este cel mai de nepreţuit lucru. Am trecut împreună prin momente istorice, prin bine şi prin rău, redactorii noştri au adus în faţa opiniei publice cele mai importante subiecte care ne-au influenţat viaţa, am crezut în dumneavoastră, şi dumneavoastră aţi crezut în noi. Împreună suntem la bilanţ. Considerăm că în primul rând trebuie aniversaţi cititorii, care zi de zi ne-au dat impulsul de a merge mai departe. Din nou şi din nou, de 5000 de ori. Felicitări pentru strădania şi munca depusă colectivului redacţional: Vasile Tămaş – redactor şef, Traian Săsărman – redactor şef adjunct, senior-editorilor: Gheorghe Crişan, Aurel Telcean, redactorilor Ioan Lazăr, Tiberiu Irimia, Olga Lucuţa, Gabriela Ciornei, Carmen Bulz, Menuţ Maximinian, Dan Popescu, Max Marec, biroului tehnoredactare: Silvia Telcian, Eniko Fogarasi, Claudiu Moldoveanu, Marius Bidian, contabilului şef Dinu Dragotă, secretar Elena Benţea, biroul difuzare – Valer Stupinean, foştilor colegi seniori editori: Adrian Mănarcă, Ion Moise, Titus Zăgrean, Vasile Tabără, Octavian Baciu, Gavril Moldovan, colaboratorilor: Vasile Găurean, Aurel Ghiba, Niculae Vrăsmaş, Valentin Falub, Aurel Podaru şi tuturor celor care au făcut ca “Răsunetul” să răsune peste ani şi ani. La mulţi ani, Răsunetul! La mulţi ani, Bistriţa-Năsăud!

Mi-aduc aminte cu bucurie de lunile de libertate de după decembrie 1989, în care aşteptam cu nerăbdare în satul meu natal, Spermezeu, să citesc zilnic articolele din “Răsunetul”. Faptul că se publicau foarte multe materiale cu conţinut teologic şi reportaje referitoare şi la viaţa Bisericii, ne-a câştigat tuturor încrederea şi mulţumirea, care nu s-au diminuat, ci au sporit pe parcursul anilor, pe măsura bogăţiei articolelor de suflet şi cultură românească, din paginile ziarului nostru bistriţean.

Felicităm la acest moment jubiliar pe toţi ostenitorii şi cititorii “Răsunetului”, dorindu-le să sporească şi pe mai departe în lumina, pacea şi adevărul Cuvântului Celui Veşnic.

Dr. Macarie Drăgoi

Episcopul Europei de Nord

La ediţia cu numărul 5000 a cotidianului “Răsunetul”, în numele Protopopiatului Ortodox Bistriţa, aducem sincere felicitări celor ce sjulesc şi se ostenesc în a transmite ca un ecou prelung gândurile şi sentimentele noastre.

Ne exprimăm recunoştinţa pentru omenia şi profesionalismul celor din marea familie a cotidianului, cât şi pentru găzduirea cu generozitate a paginii “Logos”, spaţiu ocupat de cele două Protopopiate.

La început de an şi ceas aniversar, rugăm pe bunul Dumnezeu să reverse peste slujitorii şi ostenitorii condeiului, har şi pace, iar ziarului un răsunet cristalin şi un ecou peste timp.

Protopop,

Pr.Alexandru Vidican

La aniversarea a 5000 de apariţii vă felicit pentru locul pe care vi l-aţi câştigat în spaţiul presei bistriţene şi vă mulţumesc, în numele meu şi al echipei Inspectoratului Şcolar, pentru colaborarea de până acum.

Inspector şcolar general,

Prof. Mihai MUREŞAN

Redactorilor cotidianului « Răsunetul »

Poliţiştii bistriţeni vă felicită pentru longevitate, vă mulţumesc pentru buna colaborare şi pentru obiectivitatea reflectării activităţii IPJ BN şi vă doresc numai împliniri în activitatea dumneavoastră redacţională.

Cu respect,

ŞEFUL INSPECTORATULUI

Comisar de poliţie

BODESCU IOAN SIDOR

La mulţi ani “Răsunetul”! Felicitări şi mulţumiri pentru constanta atenţie acordată Ansamblului folcloric “Doiniţa”, dar şi în mod egal, tuturor celor care iubesc şi cultivă folclorul şi tradiţiile populare româneşti!

Cornelia Ardelean Archiudean

Felicitări ziarului “Răsunetul” pentru ce-a de-a 5000-a apariţie! Felicitări tuturor ziariştilor care au făcut ca ecoul “Răsunetului” să se audă în tot judeţul şi în toată ţara!

Acum “Răsunetul” se află pe mâini bune! Fie deci ca mereu cel mai ştiut, mai cunoscut şi mai respectat ziar să trăiască întru mulţi ani!

Şeful Cercului Militar Bistriţa

Col. rez. Florentin Archiudean

La aniversarea a 5000 de numere, conducerea DJT BN urează cotidianului “Răsunetul” o viaţă cât mai lungă şi păstrarea caracterului de imparţialitate şi profesionalism pentru informarea cât mai corectă a tuturor bistriţenilor. La mulţi ani !

Director,

Deak Zoltan

În numele meu personal, în numele colegilor din cadrul Primăriei şi Consiliului Local al comunei Budacu de Jos, doresc să adresez calde felicitări, urări de bine şi forţă de muncă întregului personal al cotidianului judeţean “Rasunetul”, cu ocazia împlinirii “vârstei” de 5000 de numere. Pentru buna şi prompta informare, pentru calitatea informaţiei şi pentru reflectarea obiectivă a activităţilor şi evenimentelor din comuna noastră, în numele tuturor concetăţenilor, vă dorim “La mulţi ani!”, cât mai multe numere şi mulţumirile noastre.

Cu deosebită stimă,

Primarul comunei Budacu de Jos,

Simionca Florin-Sandu

Celor mai longevivi colegi mai mari de presă, un sincer “La mulţi ani!” la împlinirea celor 5000 de numere. Salutăm generaţiile de jurnalişti care au făcut din cotidianul “Răsunetul” un punct de reper în activitatea jurnalistică a judeţului Bistrita-Năsăud şi nu numai. Celor care şi-au pus condeiul în slujba cititorilor le dorim să fie obiectivi şi să îmbine cu măiestrie arta informării cu cea a utilităţii informaţiei astfel încât interesul cititorilor să se situeze la cote maxime.

Avem convingerea că la “Răsunetul” actul jurnalistic nu va fi niciodată perimat şi că valorile intelectuale îşi vor găsi întotdeauna un loc de

cinste în rubricile consacrate de-a lungul timpului. Avem nevoie de cultură, literatură, artă, tradiţii şi obiceiuri. Sunt lucruri care ne îmbogăţesc spiritual şi intelectual. Colegi de la “Răsunetul”: ţineţi-o tot aşa! Şi fiţi în continuare în eşantionul fruntaş al presei bistriţene. “La multi ani!”

Cu sinceritate,

Liana Sabo

Director Radio Transilvania

Echipa AS-TV vă doreşte ca cele 5000 de numere la care aţi trudit să vă aducă încă cel puţin atâtea în viitor. “La mulţi ani!” şi să rămâneţi aceeaşi colegi de breaslă cinstiţi şi modeşti!

Cotidianul “RĂSUNETUL” reprezintă pentru mine şi pentru toţi locuitorii Bistriţei şi Năsăudului primul ziar liber şi independent după 1989, reprezintă sursa de informaţie sigură şi credibilă a tot ceea ce reprezintă viaţa materială şi spirituală a judeţului Bistriţa-Năsăud. La apariţia numărului 5000 al cotidianului nostru “RĂSUNETUL”, doresc tuturor celor ce trudesc pentru apariţia sa constantă, multă sănătate, inspiraţie creatoare, şi realizări depline. “LA MULŢI ANI!”, LA MULŢI CITITORI şi LA MAI MULTE NUMERE.

Alexandru Pugna

Cu ocazia aniversării apariţiei cu nr. 5000 al ziarului “Răsunetul”, Palatul Copiilor Bistriţa urează colectivului redacţional împliniri deosebite, realizări pe măsură, multă sănătate şi bucurii, precum şi urarea noastră de a participa la apariţia ziarului cu nr. 15000.

Cu deosebit respect,

Director,

Grigore Grapini

Apreciem efortul jurnalistic pe care ziariştii de la “Răsunetul” l-au dedicat şi îl dedică zi de zi cititorilor din judeţul Bistriţa-Năsăud. Îi felicităm în acest ceas de bilanţ şi le urăm din inimă “La mulţi ani!”.

Centrul Judeţean pentru Cultură

Director, Nicolae Gălăţean

Şef Serviciu, Ioan Pintea

Acum, când numărăm 5000 de apariţii ale primului cotidian din judeţul nostru, Centrul Cultural Municipal felicită colectivul de ziarişti profesionişti care zi de zi prezintă pentru cititori cele mai importante ştiri. Mulţumim pentru publicarea în cotidianul d-voastră a tuturor manifestărilor organizate de artiştii bistriţeni, fiind în toţi cei 20 de ani de apariţie postrevoluţionară un partener de încredere dar şi de suflet al Centrului Cultural. Să dea bunul Dumnezeu ca împreună să aniversăm şi 10000 de numere. “La mulţi ani!”

Director,

prof.dr. Dorel Cosma

În ceas aniversar, dorim viaţă lungă cotidianului “Răsunetul” şi suntem onoraţi că PROADO a fost prezent, datorită inimoşilor gazetari, în multe din ediţiile primei instituţii de presă din judeţ. “La mulţi ani!”

Preşedinte PROADO,

Doina Orza

Tuturor redactorilor şi conducerii cotidianului “Răsunetul” doresc sănătate, multe împliniri şi bucuria întâlnirii cu colaboratori valoroşi. “Răsunetul” pentru mine a însemnat şi înseamnă un prieten de nădejde, mereu am avut parte de articole frumoase şi mi-au fost consemnate toate succesele şi participările împreună cu colegii de cântec şi grupul “Mioriţa”. Un gând bun pentru redactorii ziarului, “La mulţi ani!” şi îndemnul să rămână mereu aproape de oameni şi de cultură.

Valeria Peter Predescu

Jubileu

“Răsunetul – 5000”

Sunt deceniile scrise

Şi-au trecut aproape două

De istorie şi de vise

Riguros redate nouă.

E “Răsunetul” istorie

Ca imnul lui Mureşan

E trezire şi memorie

Ce o ţineţi an de an.

Zilnic ne aduceţi scrisul

Despre fapte şi idei

Cu voi am trecut abisul

Punţii spre mileniul trei.

Independenţi să rămâneţi

Prompţi, iubiţi de cititori

Cotidianul să îl scoateţi

Cald la revărsat de zori.

La mulţi ani, succese multe

Din inimă vă zic eu

Şi să treceţi tot în frunte

Următorul jubileu!

Ştefan Pop

Felicităm şi apreciem colectivul redacţional al cotidianului “Răsunetul” – “cel mai ştiut ziar” al judeţului Bistriţa-Năsăud, pentru dăruirea, corectitudinea, justeţea, promptitudinea şi profesionalismul cu care ne aduc în case noutăţile administrative, politice, culturale, învăţământ, sportive şi alte informaţii de maxim interes.

Acum, când aţi împlinit 5000 de numere, vă dorim viaţă cât mai lungă, inspiraţie şi multă, multă publicitate!

La cât mai multe numere pe mai departe!

Nicolae Bodiu

Primar comuna Rebrişoara

‘’’’

În numele administraţiei năsăudene, al Consiliului Local şi al meu personal, vă felicit pentru numărul jubiliar pe care-l sărbătoriţi – “Răsunetul 5000” – dorindu-vă de zeci de ori mai mult. În acelaşi timp, vă felicit pentru profesionalismul şi corectitudinea, cu care trataţi şi redaţi toate problemele sau ştirile indiferent de domenii, făcându-vă iubiţi şi credibili, dovedind că sunteţi “Cel mai ştiut şi profesionist ziar” din judeţ. Năsăudenii vă iubesc şi vă doresc cât mai multă putere de muncă şi sănătate.

La o cât mai lungă viaţă!

Ing.Dumitru Mureşan

Primar oraş Năsăud

Vă felicităm pentru că aţi ajuns la acest număr al cotidianului “Răsunetul” (5000), dorindu-vă în continuare multă putere de muncă, să fiţi tot atât de iubiţi şi în continuare pentru felul profesionist cu care trataţi toate problemele, fără părtinire, fără patimă, exact cum trebuie făcută presa.

Anchidim Pavelea

Primar Runcu Salvei

Apreciem şi felicităm colectivul cotidianului “Răsunetul” acum, când sărbătoresc 5000 de numere, vă dorim viaţă lungă, să fiţi tot atât de buni şi în continuare pentru a aduce în casele noastre ştiri proaspete cu acelaşi profesionalism şi corectitudine.

La mult mai multe numere!

Ing. Gheorghe Onul

Primar Salva

Vă dorim viaţă veşnică, putere de muncă, împliniri atât pe plan profesional, cât şi în cel familial, cu ocazia punctării numărului 5000 de apariţii. Vă mulţumim pentru colaborarea bună ce o aveţi cu administraţia comunei Parva, vă felicităm pentru profesionalismul şi corectitudinea cu care vă faceţi meseira de ziarişti, aşteptându-vă în continuare cu ştiri proaspete şi competente, aşa cum ne-aţi obişnuit.

La mulţi ani!

Gheorghe Stelian

Primar comuna Parva

Permiteţi-mi să vă felicit în numele cetăţenilor comunei Rebra, a administraţiei şi Consiliului Local cu ocazia numărului jubiliar pe care-l sărbătoriţi astăzi: 5000, dorindu-vă în continuare multă putere de muncă pentru a rămâne pe primul loc, aşa cum îi stă bine “Celui mai ştiut ziar” din judeţul nostru.

Ştefan Danci

Primar comuna Rebra

Acum, când sărbătoriţi 5000 de apariţii, permiteţi-mi să vă felicit pentru profesionismul, dăruirea, corectitudinea şi promptitudinea cu care intraţi în casele şi inimile noastre, dorindu-vă cât mai multe apariţii.

Ing.Mihai Mureşan

Şef Ocol Someş-Ţibleş Năsăud

Ziarul “Răsunetul”, iată a ajuns, la 5000 de ediţii, o “vârstă” frumoasă pentru presa bistriţeană. Ne bucurăm că în fiecare dimineaţă, prin intermediul ziarului nostru judeţean suntem părtaşi la ceea ce se întâmplă în judeţul nostru. Este un ziar bogat în conţinut, cu foarte multe informaţii deosebit de utile pentru cetăţenii noştri. Ne bucurăm şi în acelaşi timp mulţumesc conducerii ziarului pentru că ne găzduieşte şi “Jurnalul de Lechinţa”. Dorim “Răsunetului” viaţă lungă, cât mai multe ediţii, multă obiectivitate şi acurateţe în tot ceea ce întreprindeţi.

“La mulţi ani!”

Romeo Florian

Primarul comunei Lechinţa

Ziarul “Răsunetul” a fost alături de mine atunci când am pornit pe cărarea folclorului autentic. Suntem împreună şi la acest ceas aniversar.

“La mulţi ani!”, vă mulţumesc şi vă doresc să ajungeţi la un milion de numere”!

Lenuţa Purja

La ediţia cu numărul 5000 dorim cotidianului cotidianului “Răsunetul” să rămână în topul celor mai cunoscute instituţii media din judeţul nostru, aşa cum o face de peste 20 de ani. Colectivului îi urăm mulţi ani cu sănătate, să rămână mereu obiectiv şi aproape de scriitorii din judeţ, de cititori şi de cei care iubesc cultura. Viaţă lungă celui mai ştiut ziar.

Director Biblioteca Judeţeană,

Olimpia Pop

În numele locuitorilor de pe Valea Ţibleşului felicit prestigiosul colectiv al cotidianului “Răsunetul” că a reuşit să ajungă la ediţia cu numărul 5000. Jurnaliştii bistriţeni au relatat întotdeauna obiectiv toate evenimentele importante din această zonă încărcată de istorie. Mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi şi vă urăm “La mulţi ani!”

Primarul comunei Căianu Mic

Ioan Ţărmure

Vă doresc succes, şi sper ca cel puţin şi pentru următoarele 5000 de numere să fiţi aceiaşi buni colaboratori şi să ne ajutaţi în comunicarea cu partenerii de Dialog Social.

Sergiu Ovidiu Rus,

Inspector şef Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud

La 5000 de numere vă adresăm cele mai bune gânduri de sănătate, putere de muncă şi profităm de acest prilej pentru a-i felicita pe toţi cei care au contribuit şi contribuie la munca redacţională. Sperăm ca şi pe viitor să menţinem aceleaşi bune relaţii de colaborare. La mulţi ani, Răsunetul!

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5