Răzvan Burleanu a marcat de 4 ori la Bistrița. El s-a întâlnit și cu primarul Crețu și cu șefii din fotbalul bistrițean!

Sâmbătă s-a intrat în cursa pentru șefia Federației Române de Fotbal. Astăzi,  actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu a ajuns la Bistrița, el fiind însoțit de secretarul general Gariel Bodescu. Aflat în turneu electoral pentru alegerile din FRF care sunt programate pentru data de 18 aprilie, Burleanu a avut o discuție cu președintele AJF, Dan Jiga, dar a avut și un tet-a-tet cu primarul Ovidiu Crețu pe tema amenajării unui teren de fotbal în Bistrița.

De asemenea, Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu presa în fața sediului Clubului Sportiv Municipal, a răspuns la o serie de întrebări, după care a luat parte la ședința Adunării Generale a Asociației Județene de Fotbal, for convocat de președintele Jiga pentru alegerea noului președinte și al Biroului Executiv de conducere dar și stabilirea calendarului competițional aș returului Ligii a IV-a și a celor două serii din Liga a V-a.

Cum scopul principal al vizitei a fost campania electorală pentru alegerile din 18 aprilie, Răzvan Burleanu și-a prezentat  ”programul electoral” cu obiective clare în ceea ce privește fotbalul feminin, fotbalul juvenil dar și optimizarea relației dintre FRF și Asociațiile Județene de Fotbal. De altfel, Burleanu a vorbit în termeni laudativi de Dan Jiga dar și de activitatea pe care Gheorghe Ruscău o are ca președinte al clubului de fotbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului. Fără a sta pe gânduri, Burleanu a ținut să sublinieze că o direcție foarte importantă pentru FRF este susținerea fotbalului de copii și juniori, în sală aflându-se atât Cristian Stanciu, președintele Gloria Junior dar și Sergiu Gabor, ca reprezentant al Liceului cu Program Sportiv.

 

Tot astăzi, președintele FRF a discutat la sediul Primăriei Bistrița  cu edilul orașului, Ovidiu Teodor Crețu, și cu președintele AJF, Dan Jiga. Discuția a vizat construirea la Bistrița  a unui teren de dimensiuni standard cu gazon sintetic face parte dintr-un amplu proiect al Federației Române de Fotbal prin care se dorește amenajarea a 18 suprafețe de joc, investiția totală din partea FRF fiind de două milioane de euro.

“Sunt foarte încântat că am ajuns și la Bistrița  pentru un asemenea proiect important derulat de FRF împreună cu autoritățile locale. Construirea acestor terenuri va ajuta la dezvoltarea fotbalului de la baza acestuia, iar juniorii din oraș vor avea unde să se pregătească în condiții foarte bune. Există un fond de 2 milioane de euro al FRF, bani privați, din care vrem să construim 18 asemenea terenuri”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5