Ionuț Lupescu și Florin Răducioiu, întâlniri cu șefii AJF și cu Radu Moldovan

Aflat în campanie electorală pentru alegerile la șefia FRF din 18 aprilie a.c., Ionuț Lupescu a ajuns și la Bistrița. Însoțit de Florin Răducioiu, Lupescu s-a întâlnit cu președintele AJF, Dan Jiga, cu reprezentanții celorlalte structuri fotbalistice cu drept de vot în FRF. O întâlnire importantă a fost cea cu președintele Radu Moldovan.  Informația a fost confirmată de Radu Moldovan dar a fost postată și de Lupescu pe pagina sa de socializare.

Ionuț Lupescu: ”Bistrița este un județ cu veche tradiție fotbalistică. Stau mărturie anii în care echipa locală era o prezență constantă în Liga 1, dar și dragostea bistrițenilor pentru fotbal. Din păcate, în ultimii ani, fotbalul de aici a întâmpinat o perioadă de regres. Dar asta nu înseamnă că, prin investiții și implicare, fotbalul bistrițean nu poate renaște.

După discuția pe care am avut-o astăzi aici cu oameni de fotbal și cu autoritățile locale am aflat că și aici legislația actuală pune piedici investițiilor și dezvoltării. Le-am vorbit despre proiectul meu de a creea o legislație eficientă care să vină în sprijinul celor care doresc să investească în sport și ne-am stabilit, împreună, acest obiectiv comun: Renașterea fotbalului bistrițean. Sunt convins că avem capacitatea să îl îndeplinim!”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5