Dan Adrian Jiga a fost reales pentru al treilea mandat în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal

Cornel Ciocan

Parafrazându-l pe Dragomir, în urmă cu câţiva ani, -„LA VREMURI NOI TOT CU NOI”-, iată că miercuri, 17 februarie, de la ora 14, la Sala de şedinţă a CSM a avut loc Adunarea Generală privind raportul de activitate şi analiză a biroului pe anul 2009. Al doilea punct, şi cel mai important, alegerea preşedintelui AJF pe următorii patru ani. Pentru această funcţie au concurat fostul preşedinte Dan Adrian Jiga – observator şi Adrian Voica – fost arbitru, actualmente observator. Pentru cele două funcţii de vicepreşedinte au candidat Toma Ivan şi Alexandru Gherman, foşti vicepreşedinţi, lor alăturându-li-se Titus Feier şi Ioan Şiman.

Menţionăm faptul că prezenţa a fost de 100%, mai precis 45 de cluburi şi asociaţii. La această şedinţă au participat Vasile Avram – vicepreşedintele FRF şi Ionuţ Lupescu – directorul general al FRF. Au mai fost prezenţi: Jean Pădureanu – preşedintele Gloriei Bistriţa şi Raoul Zanca – director DSJ.

Vasile Avram, preşedintele AJF BN pentru zece minute: „Sunt mândru să fiu preşedinte al unei asociaţii atât de puternice, fie ea chiar pentru zece minute, până cei doi candidaţi îşi prezintă raportul de activitate”. Întrucât au fost doi candidaţi, s-a votat în secret, aşa încât în proporţie destul de mare favoritul pentru funcţia de preşedinte al AJF BN este Dan Adrian Jiga, cu 39 de voturi, iar Adrian Voica cu doar 9 voturi.

În final, câştigătorul i-a întins mâna învinsului, apreciindu-l pentru modul în care a concurat.

Au fost aleşi şi vicepreşedinţii Toma Ivan şi Titus Feier.

Vasile Avram, vicepreşedinte FRF: „Sunt onorat să fiu prezent aici, cunoscând foarte bine activitatea AJF BN, văd că sunt foarte mulţi oameni în sală pentru o asemenea zi, precum într-o sărbătoare, fiind un interes mare”.

Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF: „Îmi amintesc în urmă cu zece ani, unde am jucat pe acest teren cu noroiul până la glezne, iar acum este unul dintre cele mai frumoase, ba mai mult, cu încălzire, la care mai are doar CFR Cluj şi arată foarte bine pentru sâmbătă în partida cu Timişoara”.

Jean Pădureanu: „După experienţa anilor de muncă în acest sport, am colaborat foarte bine cu AJF, făcând doar politica clubului şi sprijinind AJF-ul. Îl cunosc pe acest om, Dan Jiga, de când era copil, mai apoi l-am urmărit ca arbitru şi observator la ligile superioare. În tot acest timp nu am constatat nici un fel de abateri şi-l consider un om integru şi responsabil pentru Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi mai ales că a condus-o cu brio încă două mandate”.

Olimpiu Neamţ, primar şi preşedintele Voinţei Livezile, Liga a treia: „Îl felicit şi îl apreciez pe Dan Jiga pentru tot ce a făcut şi va face în continuare”.

Pinca Ilie, Progresul Năsăud: „Doresc o schimbare de mentalitate, să fim respectaţi atât noi conducătorii cât şi asociaţiile sportive şi nu neapărat o schimbare personală. Cine va fi mai bun va învinge”.

În final, preşedintele AJF, Dan Adrian Jiga, a ţinut să mulţumească tuturor celor prezenţi şi în mod special d-lui Ionuţ Lupescu şi Vasile Avram pentru participare.

Max Marec

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5